Tuorein sisältö

Yön peliaiheinen: Tämä Teräsmies-peli syöksi huippustudion historiaan

22.03.2016 klo 23.35 | Luettu: 5633 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen

Teräsmies-peleillä ei ole ollut ruusuinen historia, eikä yksikään niistä ole ollut kuin parhaimmillaan siedettävä. Factor 5 (Lair, Star Wars: Rogue Squadron yms.) ja Brash Entertainment halusivat kuitenkin tosissaan yrittää, kun lisenssin käsiinsä saivat.

Elokuvapuolen viivästykset ja peruutukset, studioiden vitkuttelut ja vaikeudet sekä moni muu seikka johti lopulta siihen, että Project Blue Steel ei muuttunut koskaan todeksi.

Brash kuopattiin samassa rytäkässä ja siitä seurauksena myöhemmin myös Factor 5. Alla oleva viisitoistaminuuttinen sisältää paljon materiaalia kyseisestä pelistä ja paljon mielenkiintoista asiaa pelibisneksen kuvioista.V2.fi | Manu Pärssinen
< Sony sulkee lukuisie... Huhut kertovat, että... >

Keskustelut (3 viestiä)

Slobber

Rekisteröitynyt 13.09.2007

23.03.2016 klo 00.49

Voi Turricaninkin mainita aina ku puhutataan Factorista.
lainaa
dpjsivsdjpi

23.03.2016 klo 10.02 1 tykkää tästä

Kaikki tuossa videolla näytetty/kerrottu indikoi että siitä olis tullut pelkkä Superman Returns 2 eli täysin turha tekele. SR1 on vielä ok esimerkki siitä miten avoin Terispeli toimisi noin suurinpiirtein, mutta seuraavan yrityksen pitäisi olla noin kuusisataa kertaa parempi.

Mutta Teräsmies nyt vaan on hahmo jolla on lähes mahdotonta tehdä mitään. Vaihtoehto 1 olis se Smallville/Arkham-lähestyminen eli alussa poika ei osaa mitään ja vasta juuri ennen lopputekstejä oppii lentämään. Toinen vaihtoehto on että pelialueena toimisi koko maapallo ja ehkä vielä jotain krypton/avaruus/dimensio-häröilyä.

Kumpikaan vaihtoehto ei ole hyvä. Teräsmies ei hiivi vihujen niskaan ja hypi patsaiden päällä eli hän ei hyödy mitään yksityiskohtaisista sisätiloista eikä isompi ulkotilakaan poista Superman Returnsin ongelmia. Teräsmies on kiinnostava (jos on kiinnostava) hänen ympärillään olevien ihmisten ja pahisten vuoksi, mutta sitten taas hauskan pitäminen Teriksen voimien kanssa vaatii vapautta ja sitä kryptonilaisen yksinäisyyttä.

Telltale vois yrittää
lainaa
Schnail

Rekisteröitynyt 11.11.2011

24.03.2016 klo 00.26

dpjsivsdjpi: No se.

Itse en keksi hirveästi käyttöä Teriksen voimille hyvisten puolella. Pahana vois olla hauskaa, mutta Teriksen kaltainen ultimate-voimilla varustettu hahmo menee hukkaan hyviksenä.

Tai ehkä olen vain liian putkinäköinen nakemään sen potentiaalin. Toivottavasti.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova