Tuorein sisältö

Tässä ovat kaikki Nintendon Indie World Showcasessa esitellyt pelit

17.04.2024 klo 20.15 | Luettu: 571 kertaa | Teksti: Anne Kukkura


Mahdollisesti viimeinen nimenomaisesti Switch-peleille omistettu Indie World Showcase järjestettiin tänä iltana. Laadimme koosteen vielä vuoden 2024 aikana Switchille julkaistavista indie-peleistä.

Little Kitty, Big City vie nimensä mukaisesti pienen kissan seikkailuun suuressa kaupungissa. Eksynyt katti tekee metkuja ja viettää kissamaista elämäänsä matkalla kotiin. Julkaisupäiväksi annettiin 9. toukokuuta.



Yars Rising on Atarin julkaisema sivusta kuvattu 2,5D-tasohyppely, jossa hakkeroidaan, tutkitaan ja ammuskellaan galaksienvälisen salaliiton paljastamiseksi. Tarkempaa julkaisupäivää ei annettu.



Refind Self: The Personality Test Game hyödyntää suppean väripaletin 2D-grafiikkaa ja nojaa tarinallisuuteen, kun androidihahmo yrittää löytää oman persoonallisuustyyppinsä ja oman itsensä. Peli julkaistaan kesän aikana.



Sticky Business on juuri sitä miltä se kuulostaakin: pelaajat pääsevät pystyttämään oman tarrabisneksensä ja vapauttamaan luovuutensa tarrasuunnittelun värikkäässä maailmassa.



ANTONBLASTissa jahdataan varkaissa käynyttä Paholaista läpi räväkän sarjakuvamaisten kenttien – ja takaisin! Vauhdikas ja räjähtävä tasohyppely ilmestyy 12. marraskuuta, mutta demo löytyy jo Nintendo Storesta.



Ensimmäisen persoonan jännittävästi tyylitelty vuorikiipeilyseikkailu Valley Peaks vie korkeuksiin ja erilaisten tehtävien äärelle. Julkaisupäivää ei tarkennettu.



Lorelei and the Laser Eyes on puolestaan mystisen tunnelmallinen ja erilaisia tyylejä yhdistävä pulmapeli, joka on luvattu ilmestyväksi 16. toukokuuta.



Europan maailma ja häikäisevän kauniit maisemat kutsuvat seikkailuun, jossa edetään hyppien, juosten, lentäen ja liitäen. Demoa pääsee pelaamaan heti ja peli ilmestyy myöhemmin tänä vuonna.



Voiko TMNT-pelejä olla koskaan liikaa? Jos vastauksesi on ei, ilahduttaa varmasti se tieto, että TMNT: Splintered Fate tuo kilpparit ja rogueliten yhteen. Vauhdikkaan näköinen mättöpeli julkaistaan heinäkuulla.



Lisää kissaseikkailuja on luvassa, sillä Cat Quest III saapuu ilahduttamaan toiminnannälkäisiä kisufaneja 8. elokuuta.



Käsityöt kun ovat nyt suosittuja, saa tarratehtailu rinnalleen vielä rennomman kirjailupelin. Stichissa tehdään erilaisia värikkäitä kirjailukuvioita tikkauksia ja sävyjä vaihdellen. Julkaisupäivä ei ole vielä tiedossa.



SteamWorld Heist II on höyrybottien toiminnallinen tutkimusmatka, jolla matkustetaan merillä ja parannellaan miehistön ominaisuuksia komean näköisessä 2D-näkymässä. Peli julkaistaan 8. elokuuta.


V2.fi | Anne Kukkura
< GTA-julkaisija Take-... Pilkkimisen MM-finaa... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova