Tuorein sisältö

Melkoinen kalikka! Lisää ja parempia kuvia Nintendo NX:n soikeasta ohjainnäytöstä

24.03.2016 klo 10.51 | Luettu: 8450 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen

Viikko sitten internetissä alkoi kiertää kuva soikionmuotoisesta ohjaimesta, jonka päällipuoli oli kokonaan näyttöä. Sen kerrottiin olevan ainakin prototyyppi Nintendon tulevan NX-konsolin ohjaimesta ja sen ulkoasu oli myös yhteneväinen aiemmin nähtyihin patenttihakemuksiin.

Nyt kuvia on lisää. Kyseessä on hieman eri prototyyppi (pieniä eroja löytyy sieltä täältä), mutta yhä varmemmalta näyttää, että tällaista Nintendolla ainakin testaillaan - tai sitten huijarit käyvät yhä taitavammiksi. Kapulan kerrotaan olevan NX:n kehityslaitteiston ohjain, jossa on myös haptista palautetta ja kuulokeliitäntä.

Lähteenä toimii jälleen Reddit.

V2.fi | Manu Pärssinen
< Hyviä unia, toivotta... Oculuksen avaruuslei... >

Keskustelut (12 viestiä)

PekkaKana

24.03.2016 klo 11.22 10 tykkää tästä

Rip in pieces, Nintendo
lainaa
jpsdjpio

24.03.2016 klo 11.38 1 tykkää tästä

Justhan joku huhusi että koko konsoli on käytännössä telkkuun liitettävä DS (jonka tehot vastaavat PS4sta)... Joten tällöin tuo rinkula olisi se laite... Joten siis joku huhu tässä ei pidä paikkansa. Tuollaisella soikioruudulla et pelaa yhtään mitään, jotain taustanäytön kaltaista hinkkausominaisuutta, minimapia tms voisi ehkä olla

Also, jos olis real niin jollekulle monoa ja äkkiä leakista kun päällä on ihan tarrakin "confidential" mutta eihän kiinan pojat ymmärrä
lainaa
fakeNX

24.03.2016 klo 11.58 4 tykkää tästä

Johan Nintendo Europe vahvisti, että nämä kaikki kuvat ovat feikkejä. NX on pienen sisäpiirin tieto edelleen. Odotellaan ihan rauhassa Nintendon virallista julkistusta, ja syödään pääsiaismunat.
lainaa
Defaulted

Rekisteröitynyt 04.01.2011

24.03.2016 klo 12.15

Olishan tuo ihan jännä, jos tuollaisen paskoisivat ulos. PS Vitallakin pelatessa välillä vahingossa painaa sitä ruutua, mistä sitten seuraa esim. aseiden vaihtoa ja muuta kesken pelin.
lainaa
dfgdfg

24.03.2016 klo 12.18

Melko varmasti kaikki netissä olevat kuvat NX-ohjaimesta tai kehityslaitteesta ovat feikkejä. Kehityslaitteisto on todennäköisesti vain muutaman ihmisen tiedossa. Edes speksejä ei ole vuodettu kolmansilta osapuolilta, joilla kenties on jonkinlaiset alpha devkitit. Veikkaan että Nintendo on tehnyt sellaiset salassapitosopimukset henkilöiden kanssa jotka ovat tietoisia NX-konsolista, että vuotaja saadaan jäljitettyä, ja rahalliset korvaukset voivat olla melko mittavat. Vähintään potkut tulee varmasti.
lainaa
Cubisti

24.03.2016 klo 12.21 4 tykkää tästä

jpsdjpio kirjoitti:
Also, jos olis real niin jollekulle monoa ja äkkiä leakista kun päällä on ihan tarrakin "confidential" mutta eihän kiinan pojat ymmärrä
Kiinalaisethan tunnetusti käyttävät pohjoismaalaista näppäimistö Maceissään. Taitaa olla ruåtsalaisilta (tai miksei suomalaisilta) devaajilta vuotanut kuva.

Nintendo Europen vakuutteluita kuvien epäaitoudesta en kuuntelisi hetkeäkään. Kiistävät koska pitää kiistää. Ja saattaa toki olla, että kyseessä on kehitysvaiheessa oleva ohjain, josta kerätään palautetta "vuodoilla".
lainaa
kheetor

24.03.2016 klo 13.01 5 tykkää tästä

Haha, todella iso fail kaikin puolin, Nintendo. Ei taida edes Zeldat saaha mua enää ostamaan seuraavia konsoleita eikä varsinkaan tuota tekelettä.

Varsinkin jos tämä on tekaistu niin toivon että tämä leviää kaikkialle ja pilaa Nintendon maineen lopullisesti koska sen vähempää he eivät informaatiopimennolla ansaitse.
lainaa
pihhpi

24.03.2016 klo 15.08 1 tykkää tästä

Mulla oli tommonen MP3-soitin joskus 2002
lainaa
ghost89

24.03.2016 klo 15.27 2 tykkää tästä

Tuo ohjain on juuri sitä mitä Nintendolta voisi odottaa.Tarpeeton ja turha konsepti jolla Nintendo yrittäisi taas kerran kalastella sitä Wiin menettyä casuali yleisöä.Toivottavasti tuo ohjain on feikki mutta Nintendon tuntien en olisi siitä yhtään varma.Nintendoa johtaa edelleen Miyamoton tapaiset seniilit vanhat miehet siellä Kiotossa.He haluavat pelkkiä gimmikkejä ja he eivät ymmärrä että Wii brändi on jo kuollut.Ne miljoonat vanhukset ja koti äidit eivät tule takaisin vaikka Nintendo kuinka yrittäisi.Heillä on jo alkuperäinen Wii ja älypuhelimet johon he ovat tyytyväisiä.Tuo ei ollut koskaan yleisö joka on valmis ostamaan koko ajan uusia konsoleita.Nintendo voi tehdä uuden version Wiistä tai tuon kuvan perusteella jonkinlaisen älypuhelimen ja Vitan sekoituksen.Mutta todennäköisyys että casualit tulevat takaisin on pyöreä nolla.Luulisi jo Wii U:n surkean menestyksen avanneen Nintendon silmät mutta kun ei niin ei.

lainaa
lolazz

25.03.2016 klo 09.43

https://www.youtube.com/watch?v=EpkA2MPgmAg

Vieläkö joku tän jälkeen väittää, että on aito ohjain?
lainaa
JulioBungholio

25.03.2016 klo 13.58

Väitän, että aito ohjain.... mutta ei NX:n vaan trollien ohjaamiseen tarkoitettu
lainaa
Isoherra

25.03.2016 klo 16.39

https://www.youtube.com/watch?v=z_B65J86D_8

Feikki ja gay :D Ei tarvita kuin suomalainen jätkä, jolla on 3D-tulostin ja muutama spraymaalipurkki.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova