Tuorein sisältö

PlayStation VR ei telkkaria tarvitse – voi saapua myös PC:lle

28.03.2016 klo 17.00 | Luettu: 4574 kertaa | Teksti: Erkki Mervaala

Sony on varmistanut, että sen tuleva virtuaalitodellisuuspäähine PlayStation VR ei tarvitse televisiota toimiakseen. Asian varmisti Twitterissä Sony Worldwide Studiosin johtaja Shuhei Yoshida vastailtuaan fanien lähettämiin kysymyksiin.

Tulevalla PlayStation VR:llä on myös mahdollista pelata ei-VR-pelejä "elokuvamoodissa", jolloin mikä tahansa peli levittyy VR-laitteen vajaan 15 sentin OLED-näytölle kolmella vaihtoehtoisella kuvakoolla. Vastaava ominaisuus julkistettiin aiemmin myös Oculus Riftille.

Aiemmin Yoshida julkaisi itsestään kuvan pelaamassa kolmatta Dark Soulsia PlayStation VR päässä:Yoshida paljasti myös, että Sonyn kuulokkeet PlayStation Gold Wireless ja Pulse toimivat suoraan PlayStation VR:n kanssa; mitkä tahansa stereokuulokkeet on mahdollista kytkeä VR-laitteeseen mini-plugilla 3D-audion saavuttamiseksi. Lisäksi laitetta on mahdollista käyttää silmälasit päässä.

Sonyn varajohtaja Masayasu Ito puolestaan kertoi Nikkeille antamassaan haastattelussa, että Sonylla on myös suurempia suunnitelmia VR-laitteen kanssa. Iton mukaan on mahdollista, että laite saapuisi tulevaisuudessa myös PC-pelaajien käyttöön, sillä PlayStation VR:n raudalla on paljon yhteistä PC-maailman kanssa.

"Tällä hetkellä keskitymme peleihin emmekä ole valmiita tekemään mitään julkistuksia tässä vaiheessa, mutta sanoisin, että tulemme tekemään uusia aluevaltauksia", Ito kertoo.

PlayStation VR julkaistaan lokakuussa 2016.

V2.fi | Erkki Mervaala
< Tämän miehen autosim... Piditkö X360:n Kameo... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova