Tuorein sisältö

Everybody's Gone To The Rapture sai virallisen varmistuksen PC:lle - pelikehittäjän seuraavasta projektista lisää tietoa julki

03.04.2016 klo 17.00 | Luettu: 2513 kertaa | Teksti: Erkki Mervaala

Pitkään jatkuneen huhumyllyn jälkeen pelikehittäjä The Chinese Room on vihdoin vahvistanut virallisesti Twitterissä, että toistaiseksi vain PlayStation 4:lle saatavilla ollut Everybody's Gone To The Rapture julkaistaan myös PC:lle.

"Se on ollut huonoiten varjeltu salaisuus, mutta nyt se on virallista... Rapture tulee saapumaan PC:lle! Julkaisupäivää ei ole vielä, mutta pidämme teidät ajan tasalla!"



Tammikuussa pelille myönnettiin The British Writer's Guild Awardsin palkinnon parhaasta videopelikäsikirjoituksesta. Peli on myös ehdolla 7. huhtikuuta järjestettävissä British Academy Games Awardseissa kymmenessä eri kategoriassa.

Studion johtaja Dan Pitchbeck paljasti myös lisää pelikehittäjän seuraavasta projektista Total Dark.

"Siitä tulee paljon perinteisempi peli, isometrinen seikkailu vapaasti leijuvalla kameralla ja monella eri pelimekaniikalla", hän kertoi Rockpapershotgun.comin haastattelussa. Pitchbeckin mukaan peli tulee miellyttämään joitakin, kun taas jotkut taas tulevat miettimään, onko pelikehittäjällä oikeanlaista kokemusta tehdä sellainen peli.

"Suurin osa tuntee meidät Dear Estherin ja Everybody's Gone to the Rapturen takia, joten on helppo olettaa meidän tekevän sellaisia pelejä aina. He eivät saata muistaa, että kehitimme monenlaisia muita modeja Dear Estherin lisäksi", Pitchbeck kertoo.

The Chinese Roomin läpimurto tapahtui vuonna 2008 Half-Life 2 -modilla Dear Esther, joka myöhemmin julkaistiin omana pelinään vuonna 2012.


V2.fi | Erkki Mervaala
< Final Fantasy XV:n o... Katsele lähes kaksi ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova