Tuorein sisältö

The Last of Us -elokuva on juminut jo puolitoista vuotta - myös Unchartedin filmatisoinnissa viivästyksiä

05.04.2016 klo 19.00 | Luettu: 2835 kertaa | Teksti: Erkki Mervaala

Muun muassa Uncharted-pelisarjasta tunnettu ohjaaja-käsikirjoittaja Neil Druckmann on kertonut IGN:lle, että elokuvasovitukset peleistä The Last of Us ja Uncharted eivät ole lähelläkään edes kuvauksien aloittamista.

The Last of Us -elokuvan luultiin vielä vähän aikaa sitten etenevän jokseenkin hyvin, mutta nyt Druckmann kertoo tuotannon viivästyneen.

"Tiedän sanoneeni haastattelussa aikaa sitten, että luimme käsikirjoitusta läpi, saimme sen hyvään tilanteeseen, mutta sitten se juuttui tuotantohelvettiin, kuten näillä jutuila on tapana", hän kertoo. "Elokuvan eteen ei ole tehty yhtään töitä yli puoleentoista vuoteen."

Unchartedin filmatisoinnilla ei mene merkittävästi paremmin. Sonyn mukaan Uncharted-elokuvan olisi määrä ilmestyä 30. kesäkuuta 2017, mutta Druckmannin mukaan käsikirjoitus ei ole vielä läheskään valmis.

"Aina välillä he tulevat ja esittelevät meille käsikirjoituksen ja mitä he ajattelevat siitä. Me kerromme heille, mikä toimii ja mikä meidän mielestä ei toimi", Druckman sanoo. "Tässä tilanteessa me olemme. Viime kuulemalta he hankkivat uuden käsikirjoittajan, mutta emme ole nähneet mitään vähään aikaan."

Hän kertoo myös, että Naughty Dog pyrkii pitämään huolta siitä, etteivät elokuvantekijät sotke pelin päähahmojen ydinsuhteita: "Tärkeintä on saada oikein Nathan Drake ja hänen suhteensa Elenaan ja Sullivaniin. Jos ne eivät mene oikein, en usko, että elokuva tulee toimimaan. Jos ytimen saa toimimaan, sillä on mahdollisuus toimia."

Uncharted 4: A Thief's End julkaistaan PlayStation 4:lle 10. toukokuuta.

V2.fi | Erkki Mervaala
< Huhu: Kratos haastaa... Tuijotatko näyttöä l... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova