Tuorein sisältö

Sony ei aio korvata PlayStation Direct -kaupan kautta hankittuja The Last of Us Part I -erikoispainoksia, jotka runnoituivat kuljetusfirmojen kyydityksen aikana

05.09.2022 klo 11.00 | Luettu: 2423 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


Osa The Last of Us Part I -pelaajista on ajautunut lähes raivon partaalle, sillä heidän ostamansa kalliit Firely Editions -keräilyversiot ovat runnoutuneet kuljetusfirmojen kyydityksen aikana. Erikoispainoksen hinta oli noin 100 dollaria ja se sisälsi mm. teräskotelon, sarjakuva ja pelinsisäisiä tarvikkeita.

Firely Editions -paketin sai ostettua ainoastaan Sonyn omasta PlayStation Direct -kaupasta, joten ostajilla ei ole ollut vaihtoehtoa hankkia kyseistä versiota mistään muusta paikasta. Pelaajat ihmettelevät, miksi Sony ei ole lähettänyt keräilyversioita turvallisesti. Reddit-palveluun lisätyissä kuvissa näkyy, kuinka yksi ostaja oli saanut oman pakettinsa pelkässä kuplakirjekuoressa. Ei siis ihme, että pahvinen paketti oli kärsinyt matkalla.

Gamesradarin mukaan Sony tai Naughty Dog ei ole kommentoinut asiaa. Redditin mukaan Sony olisi antanut 20 prosentin alennuskupongin omaan myymäläänsä tapahtumien johdosta. Se ei kuitenkaan korvaa aiempaa menetystä.

Alla kuvia pelaajien rikkoutuneista ostoksista.

V2.fi:n The Last of Us Part I -arvostelun voit lukea täältä.





Lähde: Gamesradar

V2.fi | Miia Lyyra
< Videoarvostelu: Turb... Retro Studiosin julk... >

Keskustelut (3 viestiä)

faarao

05.09.2022 klo 11.14 9 tykkää tästä

taas se pleikku sössii.vanhasta pelistä ylihintaa ja viellä tuhoaa erikoispainokset.se on sitä sutta ja sekundaa sonylta.
lainaa
gerp

06.09.2022 klo 14.57

Kait tämäkin saadaan jotenkin xboxin ja ripulin syyksi.
lainaa
gaystation

07.09.2022 klo 22.19 1 tykkää tästä

Kuminyrkkiä kakkoseen. Taas.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova