Tuorein sisältö

Kotimainen Clash Royale jyräsi maailmalla listaykköseksi

17.04.2016 klo 11.00 | Luettu: 3032 kertaa | Teksti: Markus Mesiä

Clash of Clans -menestys ei ole jäänyt kotimaisen Supercellin ainoaksi lottovoitoksi, sillä tuore Clash Royale on osoittautunut superhitiksi. Asiasta kertoi Alist Daily.

Tammikuussa julkaistu Clash Royale jyräsi tiensä maaliskuun menestyneimmäksi mobiilipeliksi. Free-to-play-malliin luottava teos tahkosi rapiat 80 miljoonaa dollaria iOS- ja Android-alustoilla. Tuotoista toki menee 30 prosenttia Applen ja Googlen suuntaan.

Komeaa taloustulosta korostaa entisestään se, ettei pelin Android-versiota ole vielä julkaistu Kiinassa. Nykyversioiden osalta suurin pelaajakunta on Pohjois-Amerikassa, josta tuli kolmannes pelin tuotoista. Aasian 31% jäi siis niukasti kakkoseksi, kun taas Euroopan osuus on hitusen vajaa neljännes.

Supercellin menestystarina hakee vertaistaan. Yhtiön julkaisut tuottivat vuoden 2015 aikana kunnioitettavat 2,5 miljardia dollaria.

V2.fi | Markus Mesiä
< Lähde: Red Dead Rede... Final Fantasy XV:n e... >

Keskustelut (1 viestiä)

tagman

Rekisteröitynyt 04.11.2007

17.04.2016 klo 19.27 2 tykkää tästä

Tämä on koukuttava, mutta samaan aikaa raivostuttava peli. Olet juuri pääsemässä uudelle tasolle ja PAM, 10-pelin tappioputki kun vastustajat spammailee jotain 3 tasoa korkeammalta saatavia kortteja ja oletkin yhtäkkiä edellisen tason alussa. Häviöistä rokotetaan ihan liikaa.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova