Tuorein sisältö

VLC Media Player saapuu ensi kesänä Xbox Onelle

21.04.2016 klo 21.30 | Luettu: 2383 kertaa | Teksti: Erkki Mervaala

Microsoftin sovellusalusta Universal Windows Program (UWP) on toistaiseksi jakanut mielipiteitä, mutta jotain hyvääkin siitä näyttää seuraavan: suosittu mediatoistosovellus VLC Media Player saapuu ensi kesänä Xbox Onelle UWP-sovelluksena.

Asiasta kertoi eilen versiota kehittänyt Fox Codingin Thomas Nigro. VLC on ollut saatavilla toistaiseksi Windows Storesta niin 8.1:lle kuin 10:llekin, mutta tuleva versio on rakennettu uudestaan UWP-sovellukseksi, joka toimii kaikilla Windows 10 -pohjaisilla laitteilla läppäreistä HoloLensiin ja Xbox Oneen.

"Olemme työskennelleet Xbox Onen kanssa pitkään, ja harkitsimme jopa Windows 8 -sovellusta viime vuonna, mutta sovelluksen luominen ei ollut mahdollista ilman kunnollisia ohjelmointirajapintoja.", VLC:n Windows 8.1 ja 10 -versioista vastaava Nigro kertoi julkaisussa. Hänen mukaansa Xbox-tuen työstäminen VLC:lle aloitettiin helmikuussa, ja sovelluksen varhainen versio tulee saataville jo ensi viikolla. Xbox Onen omistajat voivat kokeilla sovellusta konsolin kehittäjätyökalun Dev Moden avulla. Täysi versio on tarkoitus julkaista kesällä.

V2.fi | Erkki Mervaala
< Sega tuo Mega Drive ... The Finnish Game Awa... >

Keskustelut (1 viestiä)

Kimmora

10.03.2018 klo 18.53

se on hyvä toistin http://www.pornosivut.com/vlc-media-player/
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova