Tuorein sisältö

Nolan North työstää seuraavaksi mobiilipeliä - Con Man The Game on tuotannossa

03.05.2016 klo 19.00 | Luettu: 2623 kertaa | Teksti: Erkki Mervaala

Uncharted-pelisarjan Nathan Drakenakin tunnettu ääninäyttelijä Nolan North on kertonut aikovansa seuraavaksi työstää mobiilipeliä.

Peli perustuu IndieGogossa joukkorahoitettuun komediasarjaan Con Man, jota tähdittävät ja tuottavat Fireflysta tutut Alan Tudyk ja Nathan Fillion. Joukkorahoituskampanja sai kerättyä 3,1 miljoonaa dollaria. Pelin toteutuminen oli kolmannen miljoonan kirimaali.

Kanadalaisen Friman kehittämä Con Man The Game laittaa pelaajan puolustamaan viihde- ja sarjakuvatapahtumaa hyökkääviltä avaruusolioilta. Aiemmin pelikehittäjä on luonut muun muassa Chariotin ja Resident Evil: Revelations 2:n PlayStation Vita -version. Kyseessä on ensimmäinen Northin tuottama peli.

Pelin lisäksi tämän vuoden aikana Nolan North lisäksi liittyy myös sarjan hahmokaartiin sen toiselle tuotantokaudelle. "Se oli hahmo nimeltä Jerry Lansing, jota vedin pelleillessäni Troy Bakerin kanssa jutellessa", North kertoo. "Nyt tuon hahmon eloon ja meidät napattiin toiselle kaudelle, joten sitä kuvataan kesäkuussa."

Alla sarjan traileri:




V2.fi | Erkki Mervaala
< Uusi Call of Duty jä... Warhammer 40,000: Da... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova