Tuorein sisältö

My Little Pony: Friendship is Magicin luojalta uusi ponitappelupeli

22.09.2015 klo 19.00 | Luettu: 4098 kertaa | Teksti: Erkki MervaalaIndiegogossa on tällä hetkellä mahdollista rahoittaa uutta tappelupeliä Them's Fightin' Herds. Pelin taustalla on My Little Pony: Friendship is Magicin taiteellinen ohjaaja ja tuottaja Lauren Faust yhdessä pelikehittäjä Mane6:n kanssa.

Pelin historia juontaa juurensa hieman kauemmas. Maaliskuussa 2013 My Little Pony: Friendship is Magiciin perustuva, faniprojektina toteutettu tappelupeli Fighting is Magic ehti kerätä hyväntekeväisyysprojektina rahaa rintasyöpätutkimusta varten. Leluyhtiö Hasbro kuitenkin uhkasi kanteella ja niinpä peliyhtiö Mane6 joutui luopumaan pelistä.

Selkeästi Faust kuitenkin piti projektista, joten hän lyöttäytyi yhteen Mane6:n kanssa ja yhdessä he loivat aivan uuden hevosiin liittyvän taistelupelin, joka ei riko Hasbron tekijänoikeuksia.

Them's Fightin' Herds näyttäisi olevan kampanjasivujen perusteella varsin täysiverinen mätkintäpeli, johon sisältyy vaikuttavaa 2D-animaatiota, superhyökkäyksiä ja tietenkin taikaa.

Pelissä ei ole pelkästään poneja vaan Faust on luonut kaikenlaisia nelijalkaisia eläimiä sisältävän uuden maailman nimeltä Fœnum. Mukana on ainakin laamoja, lammaskoiria, karhuja ja kauriita.

Indiegogo-kampanja on lähtenyt yllättävän hyvin käyntiin, sillä peli on ehtinyt kerätä päivässä jo noin neljäsosan 436 tuhannen dollarin tavoitteestaan. Them's Fightin' Herdsin voi hankkia tietokoneelle 15 dollarilla kampanjasivujen kautta. Pelin julkaisua odotetaan vuoden 2017 huhtikuussa.

Lue lisää pelistä sen Indiegogo-sivuilta.


V2.fi | Erkki Mervaala
< Tuoreessa Tomb Raide... Blizzardin Overwatch... >

Keskustelut (4 viestiä)

Kysyvä

22.09.2015 klo 23.56 6 tykkää tästä

Onko kellään mitään ideaa mitä tähän voisi kommentoida?
lainaa
Mazena

Rekisteröitynyt 29.10.2007

23.09.2015 klo 13.04 2 tykkää tästä

Kysyvä kirjoitti:
Onko kellään mitään ideaa mitä tähän voisi kommentoida?


Enpä tiedä. Vähän toivon, että tää olisi oikeesti tosi hyvä tappelupeli, niin näkisi miten tappelupelien hc-pelaajat reagoisi tähän.
lainaa
asdasdasd

23.09.2015 klo 17.18 1 tykkää tästä

Mazena kirjoitti:

Vähän toivon, että tää olisi oikeesti tosi hyvä tappelupeli, niin näkisi miten tappelupelien hc-pelaajat reagoisi tähän.

Todennäköisyytesi voittaa lotossa ovat suuremmat.
lainaa
apuva

24.09.2015 klo 11.09

En näe mitään syytä, miksei tästä voisi tulla hyvä tappelupeli, koska Skullgirls. Ja tietysti "bronies le cringe xD"-meemeily on mainosta sinällään.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova