Tuorein sisältö

Venäjän lähetystö Lontoossa jakoi kuvankaappauksen Command & Conquer Generalsista

13.05.2016 klo 20.00 | Luettu: 3886 kertaa | Teksti: Erkki Mervaala

Venäjän suurlähetystö Lontoossa on jakanut eilen Twitter-tilillään kuvankaappauksen vuoden 2003 PC-pelistä Command & Conquer: Generals. Mukana kolmea vihreää armeijarekkaa esittävässä pelikuvassa on teksti: "Ekstremistit Aleppon lähellä ovat saaneet lukuisia rekkalastillisia kemikaalisia ammuksia". Syyrian suurimmassa kaupungissa Aleppossa on käyty lukuisia taisteluita vuonna 2012 alkaneen sisällissodan yhä jatkuessa. EA:n peli Command & Conquer: Generals sijoittuu fiktiiviseen lähitulevaisuuteen, jossa Yhdysvallat ja Kiina sotivat yhdessä terrorismia vastaan.
Sittemmin Venäjän suurlähetystö on selittänyt kyseessä olleen vain havainnollistava kuvitus. Kyseinen kuva pelistä löytyy ensimmäisenä Googlesta hakusanalla "bomb truck". Pelistä napatun kuvan käyttäminen on herättänyt hämmennystä Twitterissä ja poikinut jo lukuisia parodioita.

Kyseessä ei suinkaan ole ensimmäinen kerta, kun Venäjän lähetystö on käyttänyt tarkoituksella omituista tai huvittavaa kuvitusta. Aiemmin eilen lähetystö kertoi Venäjän "jatkavan taistelua natsismia vastaan" käyttämällä kuvaa norjalaisesta elokuvasta Død Snø 2, jossa zombinatsit ottavat yhteen zombipuna-armeijan kanssa.

V2.fi | Erkki Mervaala
< Museoiden yössä Tamp... Star Trek Online mat... >

Keskustelut (2 viestiä)

vcsdfsjp

13.05.2016 klo 21.48 1 tykkää tästä

EA mainostanut. Onhan suurin osa uutiskuvista muutenkin uutiskohteen antamia/hyväksymiä joten informatiivisuus on mitä on. Hauskaahan tämmöinen Waldon etsiminen lähinnä on
lainaa
paskaperse

14.05.2016 klo 01.15 3 tykkää tästä

Etten sitten saanu sitä ite uutisen aiheena olevaa twiittiä kuvineen näkyviin?
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova