Tuorein sisältö

Apex Legendsin pelaajat eivät olleet tyytyväisiä Iron Crown -tapahtuman aikana ostettaviin lootboxeihin - Respawn Entertainment muuttaa taktiikkaa

17.08.2019 klo 14.00 | Luettu: 6611 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


Apex Legendsin parissa kuhisee tällä viikolla ja lujaa. Aiemmin uutisoimme, kuinka solo-pelitilassa on ongelmia tiimiytyvien pelaajien suhteen. Samaan aikaan käynnissä on toinen nokkapokka pelaajien ja kehittäjien välillä, mikä koskee pelin sisällä ostettavia lootboxeja eli yllätyslaatikkoja.

Apex Legendsiin saapui Iron Crown -niminen tapahtuma, joka kestää solo-pelitilan lisäksi kokonaisuudessaan vain muutaman viikon. Polemiikkia on aiheuttanut eventin aikana ostettavat lootboxien korkea hinta. Lisäksi keskustelua on käyty kokonaiskustannuksista, mikäli haluaa hankkia itselleen Bloodhound-hahmon käyttämän kirves-heirloomin, joka on eräänlainen harvinainen perintökalleus.

Mitä ne laatikot ja heirloom sitten maksavat? Iron Crown tarjoaa ostettavaksi 24 laatikkoa. Mikäli onnistuu suorittamaan ennalta määrätyt tehtävät tapahtuman aikana, avautuu laatikoista kaksi. Muut bokseista tulee aukaista oikealla rahalla. Yksi laatikko maksaa noin 7 euroa, eli 22 laatikkoa maksaa noin 155 euroa. Vasta kaikkien yllätysboxien avaamisen jälkeen voi lunastaa itselleen kirveen, joka maksaa vielä noin 35 euroa. Yhteensä siis kaikille Iron Crownin tarjoamille esineille tulee hintaa 190 euroa.

Perjantaina Respawn Entertainmentin Drew McCoy kuitenkin julkaisi Apex Legendsin sivustolla tekstin, jossa kerrotaan miten yhtiö muuttaa ensi viikosta alkaen esineiden ansaitsemista. 20. elokuuta alkaen pelissä on mahdollista ostaa Iron Crown -tapahtuman aikana julkaistavia tavaroita myös erikseen. Ostettavat asiat vaihtuvat muutaman päivän välein ja Respawn on julkaissut aikataulun, josta näkee milloin mikäkin on saatavilla kauppapaikalta. Asiat ovat ostettavissa 1800:lla Apex-kolikolla, mikä on karkeasti noin 18 euroa. Hintaa on siis enemmän kuin lootboxilla, mutta näin ainakin varmistaa, että saa juuri sen esineen jonka haluaa. Kokonaisuudessaan McCoyn kirjoituksen voit lukea täältä.Apex Legends ei ole kuitenkaan ainoa battle royale -peli, joka on tällä viikolla tehnyt muutoksia pelin sisäisiin ostoihin. Myös Epic Games joutui nöyrtymään, kun se julkaisi Fortniten kuudennella kaudella nähdyn koiran erikseen kauppapaikoille tai ainakin hyvin samannäköisen. Alun perin Epic Games oli luvannut, että maksullisissa Battle Passeissa nähdyt tavarat ovat uniikkeja eivätkä saavu myöhemmin ostettavaksi erikseen. Pelaajien antaman palautteen perusteella Epic Games poisti koiran ja palautti rahat sen ostaneille henkilöille sekä pahoitteli tapahtunutta.

Lähde: Eurogamer, Eurogamer (2)

V2.fi | Miia Lyyra
< Epic Games Store ta... Halo Infiniten luova... >

Keskustelut (3 viestiä)

ahneus

17.08.2019 klo 16.38 5 tykkää tästä

heh heh,nyhdetään pelaajilta kaikki rahat.mennyt ihan överiksi noi maksut jostain virtuaali tavaroista.pahempi juttu niille kenet ovat saaneet koukutettua että on pakko ostaa.
lainaa
uirrj

17.08.2019 klo 23.12

naa on niin vitsi et ainoa harmitus on se kun ruutu on taynna mainosta. tosin ilmaispelissa se pitaa luonnollisesti jossain maarin kestaa. mut se paras mikromaksu olis et sais koko kaupan ja kaikki siihen liittyvat piiloo siita vois jo viiskymppia maksaakin. ehka jopa satasen jonkun helvetin hyvan pelin kans joita ea ei tosin ole tehnyt kun joskus ysarilla.
jossain mobiilipeleissahan tuollainen oli mut niihin piilotusmaksuihinkin on tullut jotain seasonpassmeininkia et yks maksu piilottaa vaan tietyt roskat
lainaa
voihankvartaalitalou

24.08.2019 klo 03.56

Kun videopeleissä alko liikkumaan oikeasti isot massit niin massimiehet (ja naiset) eli sijoittajat tuli apajille ja mädätti tämänkin alan. Tähän pitäs puuttua lainsäädännöllä mutta kun ahneutta ja korruptiota on vähän joka paikassa niin ei taida ainakaan ihan pian tulla mitään positiivisia muutoksia.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova