Tuorein sisältö

Capcom aikoo keskittyä jatkossa laatuun aikataulujen kustannuksella

16.05.2016 klo 19.00 | Luettu: 3318 kertaa | Teksti: Erkki Mervaala

Helmikuussa julkaistu Street Fighter V on myynyt 1,4 miljoonaa kappaletta.

Capcomin toimitusjohtaja ja hallituksen puheenjohtaja Kenzo Tsujimoto kommentoi viime viikolla Street Fighter V:n kehnoja myyntilukuja seuraavasti: "On paras antaa kehittämiselle enemmän aikaa ja julkaista korkealaatuinen tuote, joka suoriutuu hyvin kansainvälisesti."

Street Fighter V kärsi keväällä julkaisunsa yhteydessä lukuisista bugeista ja verkkoyhteysongelmista, eikä peli saavuttanut sille asetettua kahden miljoonan myydyn kappaleen tavoitetta.

Nyt Capcom on selventänyt viimeisimmässä sijoittajaraportissa toimitusjohtajan lausuntoja. Capcomin mukaan vain pienessä määrässä pelejä kehitysaikataulua on jouduttu säätämään.

"Jotta pelit olisivat hittejä kansainvälisellä tasolla, niiden on oltava korkealaatuisia. Sen vuoksi harkinnan lopputuloksena on tarpeellista käyttää hieman enemmän aikaa sellaisten tuotteiden kehittämiseen ja toimivuuteen, jotka eivät ole vielä sillä tasolla, ja olemme tarkastaneet muutaman pelin kehitysaikataulut"
, Capcomin talouskatsauksen kyselytilaisuudessa kerrottiin.

Jatkossa peliyhtiö aikoo asettaa laadun etusijalle sen sijaan, että pitäisi "absoluuttisesti kiinni myyntikausista tai kehitysaikatauluista".

Toistaiseksi Capcom ei ole vielä kertonut, mitä tällä hetkellä kehitettäviä pelejä tämä uusi suuntaus tulee koskemaan.


V2.fi | Erkki Mervaala
< Mark Hamill tarttui ... Pois alta Angry Bird... >

Keskustelut (1 viestiä)

hivdsiphs

16.05.2016 klo 20.04 2 tykkää tästä

Mä kun jo ennen Vitosen julkaisua kuulin ja luulin että tällä kertaa ulos pistetään ulos valmis ja kokonainen peli koska jo Nelonen oli keskeneräinen julkaisu ja siitä opittiin... Valmis on ilmeisen suhteellinen käsite
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova