Tuorein sisältö

APB Reloadedin mikromaksut järisyttävät tajuntaa

05.06.2016 klo 11.00 | Luettu: 4261 kertaa | Teksti: Markus Mesiä

Xbox Onelle saapunut APB Reloaded luottaa rahoituksen puolesta mikromaksuihin, sillä peli on ladattavissa ilmaiseksi. Mikromaksu on teoksen tiimoilta kuitenkin käsitteenä hitusen harhaanjohtava: tarjolla on nimittäin vaatimattomat 115 puntaa kustantava hankintapaketti.

Avoimen maailman roolipelin sisäinen valuutta on nimeltään G1C, jonka avulla voi hankkia aseita, varusteita sekä kulkuneuvoja. Valuuttakauppaa voi edistää oikealla rahalla aina noin viiden euron summasta ylöspäin.

Todelliset raharoopet voivat onnekseen intoutua lyömään riihikuivaa käteistä pöytään noin 150 euron arvosta, jolla irtoaa virtuaalimaailman valuuttaa 20 800 G1C:n edestä.

Eurogamer kertoo tekijätiimi Koch Median todenneen, että ”mikromaksuista” huolimatta pelaaminen onnistuu myös ilmaiseksi. Visaa vinguttamalla onnistuu kuitenkin pelin sisäisen lisäkrääsän sekä pelityylien avaaminen.

APB: All Points Bulletin julkaistiin PC:lle jo vuonna 2010. Xbox One -versio ilmestyi perjantaina, kun taas PlayStation 4:n pelaajat joutuvat odottamaan vielä hamaan tulevaisuuteen. Sonyn konsolillakin on kuitenkin määrä päästä pelailemaan tämän vuoden aikana.

V2.fi | Markus Mesiä
< Minecraftin menestys... Yön kevyt peliaihein... >

Keskustelut (7 viestiä)

AaroPetteri

05.06.2016 klo 12.43 4 tykkää tästä

Sairasta. Muistan aikanaan, kun tämä vaikutti mielenkiintoiselta ja "näytti hyvältä". Tämä taisi kumminkin myöhästellä ja floppasi aivan vitusti. Nyt ne mietti, että nykygenille eli emulaattoreille voi julkaista mitä vaan paskaa ja se myy, "ilmaisena" tai ei.
lainaa
SulkivatWorldinPRKL

05.06.2016 klo 13.44 1 tykkää tästä

Need for Speed Worldissa kanssa yksi (1) auto mikä maksoi 100$ oikeaa rahaa.

Joskus jopa näin sen auton ihan livenä siellä pelimaailmassa kun joku kruisaili sillä.

https://www.destructoid.com/ea-selling-a-100-dlc-car-in-ne
lainaa
Destev

05.06.2016 klo 14.16 1 tykkää tästä

Pikkusummia. Oon nähny yhen kämäsen kännykkäpelin, missä kallein maksu oli kolmenumeroinen ja alkoi kakkosella. En tiedä, miten nämä tuottaa peeceellä tai konsoleilla, mutta kännyköihin liittyen on tullut jonkun verran seurattua keskusteluja. Niissä ihmiset kehuvat laittavansa niihin rahaa satasia kuukaudessa ja yhteensä summa pyörii helposti parin tonnin hujakoilla.

Välillä aina tulee mieleen esim. Supercellin CoC joka on ilmainen, silti vuolee tekijöilleen miljardeja. Silloin tekee mieli pitää pieni hiljainen hetki ihmiskunnan kollektiivisen järjen menetyksen kunniaksi.
lainaa
Liimaletti

05.06.2016 klo 16.12

Destev kirjoitti:
Pikkusummia. Oon nähny yhen kämäsen kännykkäpelin, missä kallein maksu oli kolm...
Joo, eikä vedä vertoja sille miten paljon Cloud Imperium Games kiskoo aluksistaan mitä se myy Star Citizeniin, joka on täysin keskeneräinen vielä. 2500 dollaria taisi olla se kallein oli mitä myytiin yhdessä vaiheessa.
lainaa
Liimaletti

05.06.2016 klo 16.16 1 tykkää tästä

On myös hupaisaa kun tekijät aina muistuttavat pelaajia, että pelata voi ilmaiseksikin. Joo niin voi, mutta minkään saavuttaminen on aina tehty niin tuskaisen hitaaksi, että käytännössä maksamatta ei pitkälle pötkitä.
lainaa
LateHuominen

Rekisteröitynyt 18.01.2015

05.06.2016 klo 19.17

Onko sillä väliä kuinka paljon yksi maksu on, jos tietäisi kuinka paljon osa pelaajista pistää rahaa tällaisiin peleihin niin voisi vain ihmetellä. Tai mikäs siinä jos on rahaa ja pelistä saa irti niin paljon että on sen arvoista. Itse en osta mikromaksulisäkkeitä, muutaman avaimen joskus tf2:een ostin ja se oli virhe.
lainaa
Czerwony

Rekisteröitynyt 11.04.2007

05.06.2016 klo 20.03

Ei noi nyt hirveästi eroa Angry Birds Gon julkaisun mikromaksuista, oli siellä satasenkin autoja... Puhumattakaan sitten GTA onlinesta jonka pelaamiseen pitää kuitenkin ostaa vielä GTAV, sen jälkeen voisi kattoa jos ostaisi 8 miljoonaa GTA dollaria hintaan 75e.

Ei tämäkään paketti siis ainakaan minun tajuntaani järisytä.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova