Tuorein sisältö

Falloutit, Elder Scrollsit, Quake, Doom ja Dishonored 2 - Bethesdan E3-esityksen sisältö kokonaisuudessaan

13.06.2016 klo 06.17 | Luettu: 5595 kertaa | Teksti: Markus Mesiä


Bethesdan E3-esitys tarjosi herkkua koko rahalla. Lähetyksen voi katsoa nauhalta jälkijunassakin uutisen lopusta, mutta tässä on tiivistettynä presentaation keskeisimmät jutut.

Perinteikäs Quake-sarja tekee paluun. Show avattiin PC:lle saapuvalla Quake Championsilla, jonka luvataan olevan nopeatempoinen ja kilpailullinen areenaräiskintä. Pelistä kiinnostuville on luvassa juhlapäivät elokuussa pidettävän Quakecom-tapahtuman tiimellyksessä.

Avausesityksen jälkeen muisteltiin Bethesdan menestyksekästä vuotta. The Elder Scrolls: Online, Doom, Fallout 4, Fallout: Shelters... Amerikkalaisyhtiö on ollut kiireinen ja menestyksekäs.

Seuraavaksi osansa sai The Elder Scrolls: Legends. Korttipohjainen peli on päätymässä loppuvuodesta myös iPadin, iPhonelle sekä muille mobiilialustoille.

Fallout 4:n julkaisu oli yksi pelialan isoimmista onnistumisista, eikä Bethesda ole nelososan kanssa vielä valmis. Maailmanlopun tunnelmiin on tulossa kesän ja syksyn aikana uusia päivityksiä. Heinäkuinen Vault-tec mahdollistaa oman holvin väsäämisen, kun taas elokuinen Nuka World lisää hilpeämpiä elementtejä. Lisäksi Fallout: Shelters saa PC-version lisäksi uusia hahmoja ja tehtäviä.

Seuraavaksi palattiin Tamrielin maailmaan. Jo aiemmin viikolla huhuiltu The Elder Scrolls V: Skyrimin uusioversio vahvistettiin virallisesti. Special Edition -lisänimellä varustettu tuotos saapuu PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle uusien grafiikoiden kera. Mukana on toki kaikki aiemmin julkaistu lisäsisältö. Pelin pariin päästään lokakuun 26. päivä.

Rauhallisemman roolipelailun jälkeen olikin korkea aika palata väkivaltaisen räiskinnän pariin. Tälläkin kertaa huhut pitivät paikkansa, sillä vuorossa oli Prey. Kyseessä on odotusten vastaisesti reboot. Arkanen kehittämä teos saapuu PlayStation 4:lle, Xbox Onelle ja PC:lle ensi vuonna.

Avaruusoliot pysyivät otsikoissa DOOMin kohdalla. Bethesda kertoi peliin saapuvan uusia pelitiloja sekä karttoja.

Lisäsisältöä on tulossa myös The Elder's Scrolls Onlinen maailmaan. Loppuvuodesta on luvassa Dark Brotherhood -lisäsisältöpaketti, joka lisää verkkoroolipelimaailmaan pahamaineisen veljeskunnan.

Osansa sai myös VR-tekniikka. Bethesda esittelee messuväelle Fallout 4:n ja Doomin kaltaisia teoksia VR-kokemusten kera. Etenkään jälkimmäistä tuskin on tarkoitettu heikkohermoisille.

Bethesda päätti presentaationsa odotetun Dishonored 2:n merkeissä. Arkane Studiosin esittelijä näytti pitkällä videolla pelimaailman komean ulkoasun ohella monipuolisen tarjonnan kenttäsuunnitteluun. Tekniikkakatsaus sai seuraa pelikuvaesittelyltä, jossa näytettiin niin liikkumista kaupungin katoilla kuin värikkäämpiä rantamaisemiakin. Osansa sai myös toisena päähenkilönä toimivan Emilyn erilaiset mutta monipuoliset kyvyt, joilla vihollisista tehdään silppua. Dishonored 2 julkaistaan marraskuun 11. päivä PlayStation 4:lle, Xbox Onelle sekä PC:lle.

Fanien toiveita on kuultu Dishonored 2:n tiimoilta, sillä pelille luvattiin keräilyversiota. Rajattu erä paketteja sisältää maskin lisäksi kaikenlaista muuta herkkua. Minkä tahansa Dishonored 2 -version ennakkotilaajat saavat lisäksi ensimmäisen pelin Definitive Editionin kaupan päälle.


Tässä vielä loppuhuipennuksena lähetys kokonaisuudessaan:

V2.fi | Markus Mesiä
< The Elder Scrolls V:... Uudella Pip-Boylla v... >

Keskustelut (1 viestiä)

Mirr5000

13.06.2016 klo 11.31

Wow, tuo Prey vaikuttaa oikeasti aika sysipaskalta.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova