Tuorein sisältö

Fallout 4:n modisivusto sai uusia ominaisuuksia

29.06.2016 klo 17.00 | Luettu: 3200 kertaa | Teksti: Erkki Mervaala

Bethesda on päivittänyt Fallout 4:n virallisen modisivuston mods.bethesda.net.

Modien tekijät saavat nyt tilastotietoa luomansa sisällön käytöstä. Lisäksi modien versionumeroille on mahdollista antaa lisänimiä. Koko sivustoa on nyt myös mahdollista selata aikafiltterin kera eli esimerkiksi modin julkaisuajan mukaan.

Bethesda on myös lisännyt pakollisia tietoja modien riippuvuuksiin. Mikäli modit vaativat jonkun toisen modin tai lisäosan toimiakseen, löytyvät tiedot vaatimuksista nyt suoraan modin tiedoista.

Myös raportointityökalua on päivitetty varastettujen ja piratoitujen kaltaisilla uusilla merkkauskategorioilla, jotta modien poistamiskehotusten käsittelystä tulisi helpompaa. Myös kommentteja on nyt mahdollista merkata poistettavaksi. Modien lataamiseen vaaditaan pelin omistavaan Steam-tiliin linkattu Bethesda.net-käyttäjätiliin.

Vanhemmat 1.4-versiota edeltävät Creation Kitin versiot eivät enää päivityksen jälkeen toimi.

V2.fi | Erkki Mervaala
< Ensi kuussa Xbox Liv... Overwatchin Competit... >

Keskustelut (1 viestiä)

Liimaletti

29.06.2016 klo 17.33

On kyllä ihan kätsy tuo Bethesda.net modien latauspalvelu. Helpommin saa käyttöön kuin NexusModsista, vaikka valikoima siellä onkin(?) kattavampi. Mutta onkohan tämä nyt askel modien maksullisuutta, kunhan Bethesda vähän kehittää saittiaan? Veikkaan, että siitä ajatuksesta ei ole vielä luovuttu.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova