Tuorein sisältö

Xbox One saa liudan odotettuja ominaisuuksia elokuussa - päivityksessä mukana taustamusiikki, kielivalinnat ja Xbox Play Anywhere

01.07.2016 klo 17.00 | Luettu: 4176 kertaa | Teksti: Erkki Mervaala

Microsoft on vaivihkaa julkistanut, että monen pelaajan odottama ominaisuus, taustamusiikin kuunteleminen pelejä pelatessa, saapuu Xbox Onelle elokuussa. Uusi ominaisuus on osa Windows 10:n vuosipäiväpäivitystä, joka julkaistaan 2. elokuuta.

Toistaiseksi ei ole tiedossa, miten kyseinen ominaisuus aiotaan tuoda pelikonsoliin. Esimerkiksi Spotifyn käyttäminen taustamusiikin lähteenä on vielä epävarmaa.

Päivitystiedotteessa kerrottiin myös, jatkossa pelaajat voivat itse päättää oman kielialueensa ja konsolin käyttökielen. Lisäksi konsoli tulee tukemaan Cortanan äänikomentoja joko Kinectin tai mikrofonin välityksellä.

Elokuussa Microsoft käynnistää myös ilmaisen Xbox Play Anywhere -ohjelmansa, jonka on tarkoitus yhdistää Xboxilla ja PC:llä pelaaminen yhteisillä tallennustiedoilla ja saavutuksilla. Microsoftin mukaan kaikkien Microsoft Studiosin pelien on määrä tulla lopulta osaksi uutta palvelua.

Tällä hetkellä Play Anywheren pelikirjasto näyttää seuraavalta:

Ark: Survival Evolved
Crackdown 3
Cuphead
Forza Horizon 3
Gears of War 4
Halo Wars 2
Killer Instinct Season 3
ReCore
Scalebound
Sea of Thieves
State of Decay 2
We Happy Few


Lähde: blogs.windows.com

V2.fi | Erkki Mervaala
< XCOM 2:n kolmas lisä... Gran Turismo -pomo h... >

Keskustelut (1 viestiä)

vhspifsgpih

02.07.2016 klo 14.20

Näköjään Microsoftillakin pelataan töissä, kuten puolet noista kuvahemmoista näyttää tekevän. Ei ihme että menee kuten menee. Monopolihirviön avulla tase pysyy kuitenkin plussan puolella. Microsoft on ikäänkuin oma planeettansa. Ihmisten ei tarvitse tehdä mitään ja silti homma pyörii
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova