Tuorein sisältö

Vieläkö muistat Evolve-pelin? Se muuttuu kohta ilmaiseksi

07.07.2016 klo 11.00 | Luettu: 5235 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Kun Turtle Rock julkisti Evolve-pelinsä, alkoi pelimarkkinoille ilmestyä monenmoisia 4-vastaan-1-pelejä ja -pelitiloja. Evolve ei ole niistä huonoimmasta päästä, vaikka sen DLC-taktiikkaa kritisoitiin rankalla kädellä (tekijät kuvaavat hässäkkää nimellä DLC shitstorm).

Pelin julkaisusta on nyt puolitoista vuotta ja pelaajamäärät ovat varmasti harvenneet, joten peliin tehdään melkoisen iso muutos: sen seuraava evoluutio on ilmaisuus PC-pelaajille. Gameinformer kertoo, että ilmaispelaamisen beta alkaa tänään. Pelin alkujaan ostaneille on luvassa korvausta (pelin sisäisiä esineitä yms.) ja samalla tehdään myös paljon muutoksia ja korjauksia.

Evolvea ei voi enää ostaa Steamista, eikä tiedossa ole, mitä Evolven ilmaisuus käytännössä tarkoittaa, eli pultataanko mukaan mikromaksuja.

Lisäinfoa Turtle Rockin sivustolla.


V2.fi | Manu Pärssinen
< Unravel ja Need for ... Final Fantasy -anima... >

Keskustelut (2 viestiä)

Daealis

Rekisteröitynyt 27.05.2008

07.07.2016 klo 13.32 3 tykkää tästä

Ongelma taitaa olla lähinnä sisällössä, ei niinkään hinnassa. Karttoja rajatusti, luokkia epäilemättä liian vähän joillekin pelaajille, mörököllejä turhan nihkeästi, tai niille ei tarjota riittävästi pelikelpoista vaihtelua taitoihin joita kehittää.

Mikäli tätä saittia on uskominen, kuulostaa todella huolestuttavalta mallilta: http://www.gameinformer.com/b/features/archive/2016/07/06

"Everything, including hunters, monsters, and skins, can be earned in-game. Most can be unlocked with earned keys."

Eli kaikkiko pelissä sitten tulee olemaan lukkojen takana, ellei maksa ilosta? Oletko vain hyödytön riippakivi tiimissä, kunnes jaksat vääntää lihamyllyn läpi kuukausitolkulla avataksesi jotain parempaa, missä vaiheessa oletkin jo sitten kyllästynyt peliin?

Saas nähdä.
lainaa
phiddhiso

07.07.2016 klo 16.20 2 tykkää tästä

Pelkkä betahan tämä on. Evolve kakkosta odotellessa. Olis ideaa jos olis Hulkin tyyliin kokonaisia kaupunkeja, maaseutukyliä, paratiisisaaria sun muita joissa mörkö (tai useampi) alkaa riehua ja joukko pelaajia yrittää taltuttaa sen kauhistuneiden siviileiden juoksennellessa jaloissa
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova