Tuorein sisältö

Warner Bros. maksoi PewDiePielle ja muille pelinsä kehumisesta

12.07.2016 klo 19.00 | Luettu: 6408 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Yhdysvaltojen liittovaltion kilpailuviranomainen FTC on päässyt sopimukseen Warner Brosin kanssa tapauksesta, jossa WB oli maksanut Youtube-julkkiksille Middle-Earth: Shadow of Mordor -pelin kehumisesta ilman, että moisesta vispilänkaupasta videoilla mainittiin.

Rahaa tubettajien suuntaan liikkui "tuhansia dollareita" ja yksi heistä oli PewDiePie, jonka Mordor-videota on katsottu 3,7 miljoonaa kertaa. Ehtona oli muun muassa se, ettei pelistä saanut puhua negatiiviseen sävyyn. Lisäksi pelin bugeja ei saanut näyttää ja katsojia piti erinomaisen selkeästi kehottaa menemään pelin sivustolle hakemaan lisätietoa.

Warner Bros sai viranomaisilta tiukat määräykset siitä, kuinka toimia jatkossa.

V2.fi:n Juho antoi Mordorille neljä tähteä viidestä, eikä saanut siitä penniäkään.

Lähde: Independent

V2.fi | Manu Pärssinen
< Ubisoft jakaa hiippa... Tällä kertaa pelokka... >

Keskustelut (4 viestiä)

dpvisghip

12.07.2016 klo 19.20 1 tykkää tästä

Helppohan se on sanoa että ei saanut mitään. Täytyy KRPlle ja verottajalle ilmoittaa että tekevät objektiivisen tutkimuksen.

Melkoinen peräreikä tuo WB:n pelipuoli. Omivat Eidoksen tekemän laadukkaan Arkham Asylumin brändin, tekivät copy&paste-jatko-osia (kun kerran Mordorkin perustuu pitkälti samalle mekaniikalle), veivät DLC-helvetin aivan uudelle tasolle ja porttaukset ulkoistettiin jollekin vietnamilaislapsille ja kun tekivät huonoa jälkeen niin sanottiin vaan että näitä sattuu. Ja kulissien takana vielä tämmöistä

Kova kilpailija EA:lle, ainakin pitäisi olla
lainaa
Repo

12.07.2016 klo 19.37 6 tykkää tästä

Tässä unohdetaan mainita se, että ainakin PewDiePie oli maininnut kaikissä näissä videoissa, että video olisi WB:n sponssaama.
lainaa
make

12.07.2016 klo 20.02 1 tykkää tästä

Silti, jos unohdetaan PC, niin sekä Shadow of Mordor että Arkham Knight olivat loistavia pelejä. Miksi maksaa hyvien pelien mainostamisesta?
lainaa
cs_bot

Rekisteröitynyt 29.05.2007

12.07.2016 klo 21.50 1 tykkää tästä

make kirjoitti:
Silti, jos unohdetaan PC, niin sekä Shadow of Mordor että Arkham Knight olivat loistavia pelejä. Miksi maksaa hyvien pelien mainostamisesta?

Koska Warner Bros ei uskonut mm. Mordorin menestykseen.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova