Tuorein sisältö

Telltalen Batmanissa saa sählätä valinnat joukkovoimalla

26.07.2016 klo 15.00 | Luettu: 4361 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Telltalen valintoihin pohjaavat seikkailupelisarjat ovat jotakuinkin aina olleet laadukkaita, eikä yhtään hullummalta vaikuttanut jokin aika sitten julkaistu BATMAN - The Telltale Series -pelin trailerikaan.

Vanha sanonta kuuluu "joukossa tyhmyys tiivistyy", joten mitenkähän käy, kun Eurogamerin mukaan BATMAN-peliin on tulossa niin sanottu Crowd Play -ominaisuus.

Se tarkoittaa, että pelaajan ei tarvitse tehdä pelin valintoja itse, vaan jos kyseinen pelitila on valittu, saa www-osoitteen, jonka kautta kuka tahansa osoitteen tietävä voi käydä äänestämässä pelissä tehtävistä valinnoista.

Sen jälkeenkin on vielä kaksi vaihtoehtoa: ensimmäistä voisi verrata Miljonääri-visailun "kysytään yleisöltä" -osioon, jossa pelaaja näkee, mitä vaihtoehtoa muut ovat äänestäneet, mutta voi kuitenkin tehdä oman valintansa. Yleisö voi sitten ylä- tai alapeukuttaa tehtyä valintaa. Toisessa vaihtoehdossa yleisön sana on laki ja sillä valinnalla mennään, mikä saa enemmistön äänet.

V2.fi | Manu Pärssinen
< V2.fi:n kesäkisat: V... Lähteet kertovat: Ni... >

Keskustelut (3 viestiä)

Schnail

Rekisteröitynyt 11.11.2011

26.07.2016 klo 17.36

No niin! Kuulostaa erinomaiselta tavalta luoda immersiota ja antaa kokea tarinan itse sen sijaan, että melkeimpä kannustaa lukemaan spoilereita valintojen seurauksista.
lainaa
bhoifdihgp

26.07.2016 klo 18.34

No Batmanin tapauksessa tämän voi jotenkin ymmärtää. Maailman kaikki tiedot, parhaat simulointiohjelmat ja vielä jos nekään ei riitä niin sitten vaan tulevaisuus-spraylla katsoo mitä tapahtuis

Twitchin sun muiden myötä tähän ollaan menossa. Metapelaaminen on se juttu
lainaa
eeroteero

26.07.2016 klo 21.39

Schnail kirjoitti:
No niin! Kuulostaa erinomaiselta tavalta luoda immersiota ja antaa kokea tarinan itse sen sijaan, että melkeimpä kannustaa lukemaan spoilereita valintojen seurauksista.


Ei tuota ole pakko käyttää, jos se ei sytytä. Lähinnä just joillekkin striimailioille voi olla ihan kiva ominaisuus.
lainaa

Kirjoita kommentti
V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova