Tuorein sisältö

Näin Frank West saatiin palaamaan Willametteen verta ja suolia säästelemättä

28.07.2016 klo 19.58 | Luettu: 3033 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Alla olevalla videolla Dead Rising 4:n tekijät kertovat, miksi pelin pääosaan tuotiin takaisin motherf***ing badass Frank West ja miksi maisemat ovat jälleen Willamettessä.

Samalla nähdään myös, millaista tuhoa Frank saa aikaiseksi, kun mukana on exo-suit ja likimain kaikesta voi tehdä aseen.


V2.fi | Manu Pärssinen
< Vuoden 2010 Darkside... Hearthstone kutsuu b... >

Keskustelut (4 viestiä)

bhigpih

28.07.2016 klo 20.21

Eka DR oli mahtava. Iso syy oli että tietystä Bondmaisesta pilkkeestä huolimatta Frank oli tosi uskottava ja symppis hahmo. Kyky pukeutua naiseksi tai Megamaniksi oli lähinnä sellainen sivuutettava easter egg-bonus.

Se että Frankilla on sen jälkeen yritetty lypsää kaikenlaista pilasi tehokkaasti koko fiiliksen. Frank olisi saanut olla sellainen kaivattu yhden kerran ihme. Jos jotain niin olisi voinut käydä kakkosessa kuolemassa. Mutta sekin on nyt tuollainen Redfieldin ja Valentinen kokoinen ikoni eli hahmo josta tietää että tulee aina takaisin eikä mitään kuolemanpelkoa ole

Sääli että tarinat tehdään noissa Life is Strangen kaltaisissa epäpeleissä
lainaa
make

28.07.2016 klo 20.28 3 tykkää tästä

Mun on kyllä tosi vaikea käsittää, mikä näissä peleissä porukkaa kiehtoo. Itse kyllästyin 5 minuutin pelaamisen jälkeen.
lainaa
HidolfAtler-ACAB420

28.07.2016 klo 23.05

Omasta mielestä ihan hauskaa riehua päättömästi ostoskeskuksessa tuntikausia, tesmailla kaikkea mahdollista ja lahdata lössiä. Aikarajat ja autistinen savesysteemi noissa peleissä vitutti.
lainaa
bhiprgpih

29.07.2016 klo 09.40 1 tykkää tästä

HidolfAtler-ACAB420 kirjoitti:
Omasta mielestä ihan hauskaa riehua päättömästi ostoskeskuksessa tuntikausia, tesmailla kaikkea mahdollista ja lahdata lössiä. Aikarajat ja autistinen savesysteemi noissa peleissä vitutti.


Ilman aikarajoja ja rajoitettua tallennusta lahtaamiseen kyllästyy vartissa. Ajan arvosteluissa sanottiin hyvin että ei ne zombit mitään todellisia vihuja olleet, pelkkiä esteitä noiden rajoitusten ollessa se todellinen uhka
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova