Tuorein sisältö

Dead Rising 4:lle sama diili kuin Tomb Raiderille?

17.06.2016 klo 14.00 | Luettu: 2293 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Redditissä on löydetty huhuilua siitä, että Dead Rising 4 olisi Microsoftin yksinoikeus vain vuoden ajan - siis samaan tyyliin kuin viimeisin Tomb Raider.

Samoin kuin Rise of the Tomb Raider, Dead Rising 4:kin julkaistaan joulumarkkinoille ja PS4-pelaajat joutuvat todennäköisesti odottelemaan sitä kokonaisen vuoden. Huhut lähtivät kiertämään, kun Microsoftin tilaisuudessa esitetystä trailerista puuttuivat sanat “Xbox One and Windows 10 Exclusive”.

Linkitämme yllä Redditiin, emmekä siellä linkitettyyn peliuutissivustoon, koska jälkimmäinen sylkee päälle kolme tonnia mainoksia.


V2.fi | Manu Pärssinen
< Psychonautit saavat ... Nämä pelit saa kerra... >

Keskustelut (2 viestiä)

Meh

17.06.2016 klo 15.39 3 tykkää tästä

Eipä menetä mitään...
hgipshfspig

17.06.2016 klo 22.43 3 tykkää tästä

Tämäkin sarja sais jotenkin edetä. Ykkönen oli mahtava uusi kokemus ja ehkä paketti, mutta jatko-osat ja spinoffit eivät ole tuoneet mitään tarinallisesti tai pelillisesti. Zombeja siellä täällä

Ehkä tulevaisuudessa Dead Rising 10:n aikaan saadaan mahdollisuus liikkua koko maapallolla. Mene lentokentälle, hanki lentokone, lennä Tokioon, zombeja, lennä Pittsburghiin, zombeja, lennä Lillehammeriin, zombeja. Tapa satamiljoonaa zombia ja totea että siinähän se oli

Kirjoita kommenttiwww.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova