Tuorein sisältö

Pokémon Sunin & Moonin Alola-muotoja ja ominaisuuksia esitellään laajasti uudella videolla

01.08.2016 klo 21.00 | Luettu: 3308 kertaa | Teksti: Erkki Mervaala

Se toinen kaikkien huulilla oleva Pokémon-peli Sun & Moon ilmestyy Nintendo 3DS:lle 18. marraskuuta, ja viikko viikolta siitä paljastetaan uusia ominaisuuksia. Tänään julkaistulla, yli viisi minuuttia kestävällä videolla keskitytään Pokémonien uusiin Alola-muotoihin ja Z-liikkeisiin.

Alola-muodot tekevät vanhoista, tutuista taskuhirviöistä vähän erinäköisiä ja -kykyisiä. Palmupuumainen olio Exeggutor venyttää kaulaansa ja muuntuu tuli-tyypin edustajaksi kun taas Vulpix ja Sandshrew siirtyvät jää-tyyppiin.

Z-liikkeet tarkoittavat käytännössä jokaisen Pokémonin erikoisliikkeitä, joita voi suorittaa tarpeeksi Z-voimaa kerättyään. Videolla esitellään muun muassa Pikachun Z-salamapamaus Gigavolt Havoc.

Lisäksi video esitteli jälleen pari uutta Alola-saaren Pokémonia, kuten neljänä eri versiona ilmestyvä Oricorio-lintu ja Mudbray, Gumshoos ja Lurantis.

Katso uusi video alta:


V2.fi | Erkki Mervaala
< LucasFilm käytti lai... PlayStation-pelaajat... >

Keskustelut (3 viestiä)

Lamperi

Rekisteröitynyt 07.04.2009

01.08.2016 klo 21.26

"Palmupuumainen olio Exeggutor venyttää kaulaansa ja muuntuu tuli-tyypin edustajaksi"

Videolla tyyppi on grass/dragon, eli ruoho/lohikäärme.
lainaa
Defaulted

Rekisteröitynyt 04.01.2011

01.08.2016 klo 22.48

Kyllä meikä hyväksyy jää-tyypin sandshrewin, mutta mitäs helvettiä vulpixin kanssa?
lainaa
hpifsdghip

02.08.2016 klo 18.22 1 tykkää tästä

En hyväksy mitään tästä. Gigaevoluutiot ja nyt tämmöset. Väistämättä tulee eteen Star Warsit kun nuo alkuperäisetkin hahmot on pilattu monimutkaisuudella ja sitten päätetään tehdä jonkinlainen reboot.

Toisaalta kai se vaihtoehto on lisätä vieläkin enemmän täysin turhia uutuusmoneja joten paska siellä oksennus täällä. Tuo Moon version kannessa oleva on kyl ihan tyylikäs uutuus
lainaa

Kirjoita kommentti
V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova