Tuorein sisältö

2000-luvun sotasarja Sudden Strike tekee paluun ensi keväänä

04.08.2016 klo 21.00 | Luettu: 2245 kertaa | Teksti: Erkki Mervaala

2000-luvun alussa mainetta niittänyt reaaliaikastrategiapelisarja Sudden Strike tulee saamaan jatkoa ensi keväänä. Muun muassa Tropico-pelisarjan julkaisijana tunnettu Kalypso on julkistanut Sudden Strike 4:n saavan julkaisunsa PC:llä, Macilla, Linuxilla ja PlayStation 4:llä. Pelin kehittää Budapestissa päämajaansa pitävä Kite Games.

Kalypson mukaan kyseessä on nimenomaan jatko-osa eikä mikään päivitetty versio vanhasta. Julkaisija lupaa myös aiempia osia parempia grafiikkoja ja suurempia taistelukenttiä. Toiseen maailmansotaan sijoittuvassa pelissä tulee olemaan kolme eri kampanjaa, joissa valittavina on joko brittiläis-amerikkalaiset, saksalaiset tai venäläiset sotajoukot. Komentajina ovat muun muassa George Patton ja Bernard Montgomery.

Katso tänään julkistettu pelin ensimmäinen traileri.


V2.fi | Erkki Mervaala
< Pokemon GOn akunsääs... Rion olympialaisiin ... >

Keskustelut (1 viestiä)

Schnail

Rekisteröitynyt 11.11.2011

05.08.2016 klo 15.09

Jotenkin tuo lempeä satujen kertojaääni ei oikein istu moraalia kohottavaan sotapuheeseen. Trailerilla ei näkynyt mitään, mitä ei olis jo moneen kertaan käyty läpi, grafiikkaa myöten. Saa nähä, miten homma etenee, mutta tämä ei herättänyt edes sitä pientä nostalgista mielenkiintoa.
lainaa

Kirjoita kommentti
V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova