Tuorein sisältö

Pienemmän PlayStation 4:n ohjaimessakin on pieni muutos?

23.08.2016 klo 11.00 | Luettu: 5269 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Eilen väännettiin siitä, olivatko nettiin ilmestyneet kuvat pienemmästä PlayStation 4 -mallista aitoja.

Eurogamer vakuuttaa, että laite on aito ja julkaisi sen käynnistymisestä eilen videonkin, jonka se on tosin 'saatuaan lakiasioiden neuvoja' jo ehtinyt poistaa. Yllä olevan, itse ottamansa kuvan he kuitenkin julkaisivat. (Päivitys: Ainakin toistaiseksi video löytyy mm. täältä).

Siltikään ei voi olla varmaa, onko kaikki uuden mallin ympärillä hyörivä hötäkkä aitoa. ZRZ on julkaissut videon, jolla he esittelevät sanojensa mukaan PS4 Slim -konsolin mukana tulevaa ohjainta, jossa myös kosketuspinnan alla on valo. Mitä sillä sitten tehdään? Ehkä se liittyy PlayStation VR:ään?

Sonyn tilaisuus aiheesta on 7.syyskuuta.Päivitys: Sekin video oli näköjään jo poistunut (ja nyt se on tullut takaisin), tässä kuva, jos vielä katoaa:


V2.fi | Manu Pärssinen
< Näin kaikuvat suomal... Tältä Tekken 7 näytt... >

Keskustelut (2 viestiä)

Liimaletti

23.08.2016 klo 12.37 1 tykkää tästä

Vaikka tätä aikaisemmin feikiksi väitinkin, on se kai sinänsä ihan ymmärrettävää, että Sony haluaisi tuoda markkinoille jonkinlaisen vastineen Microsoftin Xbone S:lle ja, että tämä olisi sitten se vastine. Noh, saa nähdä onko tämä lopulta aito vai ei. Itse odottelen kiinnostuneemmin mitä se Neo tai 4K tuo tullessaan. Onko se oikeasti selvästi tehokkaampi, vai jääkö sen tehohyöty minimaaliseksi. Eli jos en vielä konsolia omistaisi, odottelisin mieluummin sitä tehokkaampaa laitetta kuin, että nyt ostaisin jonkun slim-välimallin.
lainaa
bnpisgpvinwt

23.08.2016 klo 18.18

Slimit on aina olleet slimejä. Kasuaaleille ja reppureissaajille halvahkoja leluja. Masturracelainen ei voi ikinä ymmärtää asiaa
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova