Tuorein sisältö

Suomalainen eSport-yhtiö Critical Force keräsi neljän miljoonan rahoituksen

05.09.2016 klo 22.00 | Luettu: 4134 kertaa | Teksti: Erkki Mervaala

Suomalainen elektroniseen urheiluun keskittynyt peliyhtiö Critical Force on tänään saanut neljän miljoonan euron rahoituksen korealaiselta pelikehittäjältä ja -julkaisijalta NHN Entertainment Korealta, joka tunnetaan muun muassa pelistään Hangame. Rahoituskierros on yksi suurimpia suomalaisen peliteollisuuden historiassa.

"Olemme äärimmäisen innokkaita aloittamaan yhteistyön NHN Entertainmentin kanssa. Rahoitus antaa meille lisää tulitehoa laajentaaksemme 18 lahjakkaan henkilön joukkoamme ja viedä strategiamme johtavana mobiililaitteiden eSports-yhtiönä uudelle tasolle.", Critical Forcen toimitusjohtaja Veli-Pekka Piirainen kertoo.

Vuonna 2012 toimintansa aloittaneen pelikehittäjän Critical Forcen ensimmäistä ilmaispeliä Critical Strikea on ladattu yli 40 miljoonaa kertaa maailmanlaajuisesti. Uusinta peliä Critical Ops on puolestaan ladattu noin kahdeksan miljoonaa kertaa.

V2.fi | Erkki Mervaala
< Tokyo 42 varmistettu... Humble Mobile Bundle... >

Keskustelut (1 viestiä)

höhlä

06.09.2016 klo 17.48 1 tykkää tästä

Mä luulin et tässä puhuttiin jostain eSports-joukkueesta... Miksi ei voi vaan sanoa että PELIYHTIÖ (tjms) jos heidän hommansa kerran on PELIEN TEKEMINEN eikä e-urheilu...
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova