Tuorein sisältö

Torikengät jalkaan ja ruudun ääreen! Suomalaisjoukkue on tekemässä historiaa

03.03.2019 klo 19.00 | Luettu: 3037 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Suomalainen ENCE-joukkue on noussut sisulla ja taidolla Counter-Strike: Global Offensiven major-turnauksen finaaliin Puolan Katowicessa. Voittajalle on luvassa puolet turnauksen miljoonan dollarin palkintopotista, eli 500 000 dollaria.

Vaikka kyseessä onkin käytännössä MM-turnaus, on jo tähänastisen suorituksen taso verrattavissa jotakuinkin alla olevan twiitin mukaisesti. Suoranaista vertailua on kuitenkin hankala tehdä, sillä ENCE on noussut maailman kärkikymmenikköön kovan työn myötä ja Majoreita voisi myös verrata tenniksen tai golfin vastaaviin, koska niitä järjestetään useampia vuodessa. Pelaajamäärä on melkoinen ja nousu siitä joukosta finaalin huima suoritus.
Muutenkin ollaan tekemässä historiaa, Helsingin Sanomat toteaa, että: "ENCE:N TULOS on poikkeuksellinen koko pelin ja suomalaisen kilpapelaamisen eli e-urheilun historiassa. Ennen Katowicen turnausta suomalaisjoukkue ei ollut koskaan edennyt major-turnauksen pudotuspeleihin."

Finaalivastus on maailman ykköstiimi, tanskalainen Astralis. Toivotetaan ENCElle onnea ja liimaudutaan näyttöjen ääreen, kun finaali näytetään suorana lähetyksenä Yle Areenassa klo 20:00.

Linkki Areenan lähetykseen
V2.fi | Manu Pärssinen
< Legendahirviö liitty... PS Vitan kuolonkorin... >

Keskustelut (2 viestiä)

gutzilla

03.03.2019 klo 22.55 1 tykkää tästä

Nyt kun hävisivät, niin tE-toimiston kauttta kotiin ja menisivät oikeisiin töihin
lainaa
fowjfkejeoa

03.03.2019 klo 23.28

vahintaan pitais vaatia isanmaallisia nickeja. taa on ihan kuin suomea edustaisi parisprintissa mohammed abdul ja mike smith
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova