Tuorein sisältö

Osa Hearthstonen suosikkikorteista poistetaan pelistä

11.09.2016 klo 17.00 | Luettu: 5175 kertaa | Teksti: Markus Mesiä


Blizzard aikoo poistaa tukun Hearthstonen suosikkikortteja, kertoo Eurogamer.

Korttien hävittäminen tapahtuu Arena-pelitilassa, jossa pelaajat rakentavat pakkojaan sattumanvaraisista lapuista. Tasapainotus on kuitenkin ollut sen verran häilyvää, että osa korteista toistuu kohtuuttoman usein. Ainakin Hunterien käyttämät Beast-kortit lienevät monille konkareille turhankin tuttuja näkyjä.

Metabomb on listannut poistuvat 40 korttia. Osa katoavista pelilapuista on ollut mukana julkaisusta asti, joten yksikään kortti ei liene vastaisuudessakaan koskematon.

Kyse ei ole ensimmäisestä poistoerästä, mutta tällä kertaa Blizzardin silppuriin joutuu huomattavasti aiempia kertoja suurempi satsillinen kortteja. Yleensä hävikkiin on joutanut palautteen perusteella vain yksittäisiä kortteja.

V2.fi | Markus Mesiä
< Oikeussalidraaman pa... NES-emulaattori oli ... >

Keskustelut (3 viestiä)

Jari-Pee

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

11.09.2016 klo 18.42 1 tykkää tästä

Pahasti addiktoituneena spedenä (vihaan Hearthstonea! Vihaan! En vihaa mitään yhtä paljon!) haluan kommentoida, että useimmat kortit poistetaan niiden huonouden vuoksi. Buzzard esimerkiksi oli hyvä kortti kauan sitten, mutta nykyään se on tarkoituksella niin kamala, että on epäreilua tarjota sitä areenaa kokeileville huntereille.

Mage menettää selkeimmin hyviä kortteja, koska mage on aina areenan kunkku tai yksi kahdesta kunkusta. Eikä magekaan menetä esim. Flamestrikea, joka on klassinen areenamatsin ratkaiseva kortti.
lainaa
jörö

12.09.2016 klo 09.17

jos magelta otettaisiin flamestrike, sittenhän pitäis myös kaikilta muilta ottaa classinsä aoe kortit pois, eikö ?
lainaa
Jari-Pee

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

12.09.2016 klo 13.15

Juu, ehkä. Flamestriken areena-ongelma on lähinnä se, että se on "Basic Card", joita tarjotaan useammin kuin "Rare" ja "Epic" -kortteja. Priestillä tuskin on pakassa kolmea "Lightbombia", vaikka tuuri olisi miten hyvä.

Blizzard taisi sanoa jossakin välissä, että näitä esiintymistiheyksiäkin voidaan myöhemmin peukaloida.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova