Tuorein sisältö

Xiaomeng ''VKLiooon'' Li teki historiaa olemalla ensimmäinen naispelaaja, joka voitti Hearthstonen major-turnauksen

03.11.2019 klo 11.00 | Luettu: 1054 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


BlizzConin yhteydessä tehtiin historiaa, kun Xiaomeng "VKLiooon" Li voitti Blizzardin uuden Premier Leaguen GrandMasters 2019 -turnauksen. Mestariksi kruunauksen lisäksi hänet kruunattiin myös ensimmäiseksi naiseksi, joka voittaa näin korkeatasoisen Hearthstone-turnauksen.

GrandMasters 2019 -turnaukseen osallistui yhteensä kahdeksan ottelijaa. Kaikki pelaajat olivat karsiutuneet mukaan voittamalla oman alueensa GrandMaster 2019 -liigan kauden 1 tai 2. VKLiooon voitti BlizzConissa järjestetyn turnauksen semifinaalissa vastustajansa Casien 3-2 ja jatkoi tästä finaaliin, jossa vastustajaksi asettui Brian "bloodyface" Eason. VKLiooon voitti finaalin komein luvuin 3-0.

Xiaomeng "VKLiooon" Li ansaitsi voitollaan 200 000 dollaria. Ottelun jälkeen koettiin tunteellisia hetkiä, kun VKLiooon kertoi haastattelussaan, että haluaa kiittää kaikkia, jotka ovat auttaneet häntä hänen urallaan. Li myös kertoi, että kaksi vuotta sitten hän oli menossa kilpailemaan isoon turnaukseen, jossa miespelaaja kertoi Li:lle, että hänen ei kuuluisi olla paikalla, koska hän on nainen. Li haluaakin muistuttaa kaikkia naisia, että mikä tahansa on mahdollista, mikäli vain usko itseensä riittää. Tärkeintä on unohtaa sukupuolensa ja lähteä kilpailemaan. Lisätietoja VKLiooonin käyttämistä pakoista ja voittoprosenteista löydät täältä.

Ottelun taltioinnin voit katsoa Twitchistä. Finaali alkaa kohdassa 5:55:00.Katso Hearthstone Global Finals 2019 - Day 2 (lähettäjä: PlayHearthstone) sivulla www.twitch.tv

Lähde: PC Gamer

V2.fi | Miia Lyyra
< V2.fi:n laiteuutiset... Nintendo kertoi, ett... >

Keskustelut (1 viestiä)

LateHuominen

Rekisteröitynyt 18.01.2015

04.11.2019 klo 13.46

Ja edellisten voittajien sukupuolet on oletettu ei-naisiksi??
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova