Tuorein sisältö

Pelinkehittäjä löysi pelinsä piraattiversion lähteen ja yllätti kiitoksillaan

27.09.2016 klo 13.00 | Luettu: 2900 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Kotaku kertoo, että SUPERBEAT: XONiC -pelin tekijä oli löytänyt Redditistä keskustelun, jossa pelin piraattiversiota jaettiin halukkaille. Mitä sitten tapahtui? Keskustelua ei suljettu, lakimiehille ei soitettu, eikä solvauksia jaettu, vaan tekijät käänsivät asian edukseen seuraavalla viestillä:

"Hei kaikki! Meille on kunnia, että pidätte SUPERBEAT XONiCista niin paljon, joten kerromme tässä teille, että peli on nyt alennuksessa PlayStation Storessa. Voitte nauttia alkuperäisestä pelistä ja tukea tiimiämme vain 15,99 dollarilla (60% alennus), PlayStation Plussaa ei tarvita!"

Toki kyseessä voi olla täysin laskelmoitu - ja nerokaskin - alennusmyynnin mainoskampanja (jota mekin nyt tällä uutisella sitten edistimme), mutta kyllähän tällainen poikkeava suhtautumistapa väkisinkin herättää keskustelua.

Keskustelualueella pelinkehittäjän asennetta onkin kehuttu ja monet ovat kertoneet ostaneensa pelin. Vastakaikuna on kommentoitu, että piratismi ilmiönä on kuitenkin paljon monimutkaisempi asia, eikä sen harjoittajia pitäisi taputella selkään.


V2.fi | Manu Pärssinen
< Forza Horizon innoit... Uusin pelielokuvajul... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova