Tuorein sisältö

SEUL ja Vierumäen urheiluopisto yhteistyöhön

29.09.2016 klo 21.00 | Luettu: 2503 kertaa | Teksti: Erkki Mervaala

Vierumäen urheiluopisto ja Suomen elektronisen urheilun liiton SEULin kanssa ovat solmineet yhteistyösopimuksen. Opiston tiloihin on nyt muun muassa luotu e-urheilulle varattu oma harjoittelutila.

Yhteistyön tarkoituksena on tuoda elektroniseen urheiluun sekä ammattitaitoa että muuta tukea, kuten lisäpalveluita harjoitusmetodeihin. Suunnitteluprosessissa on ollut mukana ENCE eSportsin joukkueenjohtoa ja CS:GO-joukkueen väkeä. Harjoittelutila vihitään käyttöön maajoukkueen viimeistelyleirillä 29.9.-3.10.2016.

“Liiton tavoitteena pitkällä tähtäimellä on lisätä ammattimaisuutta e-urheilun harjoittelussa ja Vierumäen urheiluopiston kanssa tehty sopimus avaa uusia mahdollisuuksia perinteisen sekä elektronisen urheilun vuorovaikutukselle. Maajoukkueen viimeistelyleirillä on tärkeä rooli MM-kisoihin valmistautumisessa ja Suomen maajoukkuepelaajat halutaan saada hiottua terävimpään huippukuntoon.”, kertoo SEULin puheenjohtaja Erkka Jouste.

Liiton mukaan elektronisen urheilun kasvu on ollut nopeaa ja parhaimmillaan lajin turnauksia seuraa kymmenet miljoonat katsojat. Liiton huippu-urheilukoordinaattorin Petri Hämälän mukaan muutokseen ei ole Suomessa reagoitu tarpeeksi nopeasti. "Asiat on tehtävä oikein ja haettava oppia valmennukseen niin perinteisestä urheilusta kuin maailmalta. Tavoitteena on saada kärki kiinni ja pysyä kasvun mukana", Hämälä sanoo.

V2.fi | Erkki Mervaala
< Spoilaa Gears of War... PlayStation Plus -jä... >

Keskustelut (1 viestiä)

vdpihvpihqe

30.09.2016 klo 18.06

Odotellessa sitä kun 150 kiloiset norsut saavat intistä urheilulomaa

Toisaalta laittakaa tuollainen jantteri tankkiin tai mechaan niin ei siinä cooperissa kymppitonnin juoksija paljoa paina
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova