Tuorein sisältö

PUBG Suomiliiga alkaa pian - karsinnat joulukuussa, matsit ensi vuoden puolella

14.11.2018 klo 13.00 | Luettu: 2911 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


PUBG Finland -yhteisö järjestää yhteistyössä Elisa Viihteen, Lenovon ja FACEIT-turnausalustan kanssa Suomen ensimmäisen esports-liigan PlayerUnknown's Battlegrounds -pelissä. Liigan nimi on PUBG Suomiliiga (PSL). Liigan karsinnat pelataan tämän vuoden puolella ja niissä 64 tiimiä taistelee paikasta PSL:ään.

Karsinnoista on mahdollisuus päästä suoraan liigaan ja osa paikoista jaetaan kutsuilla Suomen menestyneimmille joukkueille. PUBG Suomiliiga starttaa 12.1.2019 jolloin 16 karsinnoista jatkoon selviytynyttä joukkuetta kohtaa toisensa jokaisena lauantaina seuraavat 8 viikkoa. Joka lauantai pelataan 5 karttaa eli koko kauden aikana joukkueet kohtaavat toisensa yhteensä 40 kertaa. Palkintopotin arvo on yli 3500 €.

Koko liiga näytetään Elisa Viihteessä sekä Elisa Viihteen Twitch-kanavalla.

”Kilpapelaamisen kasvu on ollut huomattavaa vuonna 2018 ja erityisesti PUBG on vahvasti nousussa suhteellisen nuoren kilpapeliluonteensa johdosta. Koemme että laadukkaalle sekä ammattimaisesti järjestetylle esports-liigalle on kysyntää. Uskomme että siitä on apua myös suomalaisille joukkueille, jotka tavoittelevat kansainvälistä menestystä.” toteaa Saku ”CorottPlus” Pirinen.

V2.fi | Manu Pärssinen
< THQ Nordic osti suom... Switch Online -päivi... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova