Tuorein sisältö

Tulevaisuuden tekoäly-autorata on kohta Suomessa

04.10.2016 klo 11.30 | Luettu: 4324 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Amerikan sivustoilla moneen kertaan kuolattu Anki OVERDRIVE -autorata saapuu Suomen kauppoihin 19. lokakuuta. Miksikö tämä on peliuutisissa? Kyseessä on autorata, joka sekoittelee perus-rata-ajeluun robotiikkaa, tekoälyä, mobiilisovelluksia ja taistelua. Pelitiloja ovat Tournament, Battle, Race, Time Trial ja King of the Hill. Rata ja autot ovat kuitenkin aivan fyysisiä esineitä olohuoneen lattialla.

Aivan joka kuusen alle rata ei varmaankaan tietänsä tänä jouluna löydä, sillä Starter Kit maksaa 205,99 euroa (2 autoa, 10 ratapalaa, joista saa 8 erilaista rataa). Lisäpalat maksavat 15-40 euroa ja lisäautot 70-80 euroa.Ankin tekoäly paremmin selitettynä:


V2.fi | Manu Pärssinen
< Marraskuussa voi lum... Ghost Reconin villei... >

Keskustelut (2 viestiä)

Liimaletti

04.10.2016 klo 13.41 1 tykkää tästä

Todella hyvä idea, miten perinteistä sähköautorataa on saatu uudistettua nykyaikaan. Mainosvideot saivat jopa vanhemmakin autoratojen ystävän innostumaa, varsinkin kun tätä voi ajella yksinään botteja vastaan.

Mutta! Menin sitten YouTuben katselemaan vähän arvosteluita tästä ja käytäntö ei sitten olekaan ehkä ihan niin ruusuinen mitä mainoksista saa. Idea on silti hyvä ja lapsille tämä on varmaan yhtä mielenkiintoinen, kun joskus kasarilla ja ysärillä ne "kiskoilla" kulkevat sähköautoradatkin oli. Hintaakin tälle kyllä tulee melkoisesti, jos peruspaketin päälle haluaa enemmän autoja ja monipuolisempia ratoja. Botteja vastaan ajamisen todellisuus on myös se, että botit ovat aika kehnoja arvosteluiden perusteella, eli porukassa irotaa se paras hupi.

Hieno ajatus, mutta on se kallis. Työssäkäyvänä sitä kyllä olisi varaa ostaa, mutta taitaisi jäädä niin lyhyeksi iloksi, että ei raaski.
lainaa
phipgsfiphfb

04.10.2016 klo 18.13

Tosiaan lasten lelu sinne Wiin viereen. Toki onhan niitä aikuisiakin lajin faneja, joita pilkataan mm. Simpsoneissa ja Rillit Huuruissa
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova