Tuorein sisältö

No nyt tuli outo ylläri remaster-pelien listalle: Voodoo Vince

06.10.2016 klo 15.00 | Luettu: 2486 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Jotkut varmasti muistavat hyvällä tavalla vinksahtaneen Voodoo Vince -nimisen tasoloikkapelin Xboxilta vuodelta 2003. Mikään huippumenestys se ei ollut, joten onkin mielenkiintoista, että se ollaan tuomassa uusioversiona Xbox Onelle ja Windows 10:lle.

Xbox.com kertoo, että pelin isä Clayton Kauzlaric pieneltä Beep Industries -pelistudiolta on vuosien varrella päätynyt Microsoft Studiosin luovaksi johtajaksi ja muistot omasta pelistä ovat edelleen lämpimät. Siksipä uutta versiota on työstetty hiljakseen ja alkuvuodesta 2017 se sitten julkaistaan.

Pelin moottori on uusittu ja resoluutiota sekä ruudunpäivitysnopeutta tietenkin nostettu. Alla oleva traileri esittelee voodoo-nukke Vincen lyhyesti myös heille, jotka eivät häntä vielä 13 vuotta sitten tavanneet.Tässä vielä alkuperäistä peliä:V2.fi | Manu Pärssinen
< Wasteland 3:n rahoit... PlayStation VR tulee... >

Keskustelut (2 viestiä)

pvihdsvgihp

06.10.2016 klo 18.47

Oli kyl niin harmaa peli. Ainoa valopilkku ne nätit jalokivet joista tuli Sonicin klassikkorenkaat ja Mario Brosin kolikkojen kilke mieleen
lainaa
Humungus

07.10.2016 klo 17.47 1 tykkää tästä

Hyvä tasohyppely tämä oli aikanaan ja nämä tasoloikathan kyllä kestävät aikaa todella hyvin, eli eivät vanhene hetkessä. Itse tosin olen pelannut vain pari tasoloikkaa läpi, tämä Xboxilla ja Mario 64 Nintendo 64:sella.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova