Tuorein sisältö

Pokémon GO juhlii halloweenia – lisää karkkeja ja pelottavia pokémoneja

25.10.2016 klo 21.00 | Luettu: 3414 kertaa | Teksti: Erkki Mervaala

Niantic on ilmoittanut juhlistavansa halloweenia Pokémon GO -mobiilipelissä 26.lokakuuta ja 1. marraskuuta välisenä aikana. Kampanjan aikana pelaajat saavat tuplasti enemmän pokékarkkeja ja kohtaavat enemmän pelottavia ja mystisiä taskuhirviöitä pokéjahdin aikana.

Tavallisesti jokaisen pokémonin napattua pelaaja saa kolme kyseisen pokémon-tyypin karkkia, mutta nyt määrä tuplaantuu kuudeksi. Karkkimäärä kasvaa myös muualla pelissä, sillä pokémonia kävelyttävät saavat karkkinsa nelinkertaisina.

Lisäksi seitsemän pokémonia ilmestyvät nyt useammin pelaajan matkan varrelle: haamutyypin Gastly, Haunter ja Gengar, lepakot Zubat ja Golbat sekä tapiirimaiset Drowzee ja Hypno.

Katso alta kampanjan mainos:


V2.fi | Erkki Mervaala
< Skyrimin paluuta juh... Näin pelattiin pelih... >

Keskustelut (3 viestiä)

gpifvhdvspih

25.10.2016 klo 21.17

Drowzeessa ja Hypnossa mitään pelottavaa ooo

Zubateilla olis ihan kiva jos rölläisivät samalla tavalla kuin Gameboypeleissä
lainaa
asdfqwer

25.10.2016 klo 21.42 3 tykkää tästä

Zubatia ja Drowzeeta kyllä saa muutenkin niin paljon, ettei niiden määrää olisi tarvinnut lisätä. Toivottavasti noiden määrä ei ole aivan älytön kuitenkaan.
lainaa
pyttis

26.10.2016 klo 13.23 1 tykkää tästä

Käväsin puistossa ja hoksasin että bulbasaureja oli paljon. Sain kävelylenkillä 3 kiinni, vaikka tähän asti olin nähnyt vain yhden. Samoin cuboneja tuntui näkyvän normaalia enemmän. Pokestopeilta myös välillä tuli tosi paljon palloja.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova