Tuorein sisältö

Rakastetun ja vihatun Deadly Premonitionin luoja jättää studionsa

02.11.2016 klo 19.00 | Luettu: 2987 kertaa | Teksti: Markus Mesiä

Japanilaisen Access Gamesin johtoportaassa tapahtuu muutoksia, kun kauniistikin ilmaistuna ristiriitaisesti vastaanotettujen Deadly Premonitionin ja D4: Dark Dreams Don't Dien ohjaaja Hidetaka ”Swery65” Suehiro jättää firman.

Suehiro oli perustamassa Access Gamesia vuonna 2002. Japanilaiskehittäjä on sittemmin kärsinyt vakavista terveysongelmista, jotka pakottivat hänet sairauslomalle vuosi sitten. Tällöin aikeissa kuitenkin oli palata yhtiön palvelukseen.

Twiitissään Suehiro painottaa terveytensä olevan nykyään hyvällä tolalla, joten irtisanoutumista voitaneen pitää enemmän tauon jatkamisena kuin hyvästinä alalle.



Yhtiön julkaisuista etenkin Deadly Premonition muistetaan ristiriitaisena tuotoksena. Pelaajakansan näkemykset jakautuivat niin rajusti, että peli päätyin Guinnessin ennätystenkirjaan kaikkien aikojen polarisoituneimman vastaanoton saaneena julkaisuna.

V2.fi | Markus Mesiä
< Journey-kehittäjä ki... Final Fantasy -sarja... >

Keskustelut (1 viestiä)

pchedigph

02.11.2016 klo 19.22 2 tykkää tästä

Joo Iwatakin oli vielä kuukautta ennen elämänsä kunnossa

Termi vihattu on kyl melko hauska. Että joku viitsisi oikeasti nähdä vaivaa vihatakseen jotain peliä kun on niin helppo vaan sulkea silmänsä. Jonkun CODin tai Cheekin kohdalla termin voikin ymmärtää kun vaikka mitä tekisit niin on lähes mahdotonta välttää asiaan törmäämistä
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova