Tuorein sisältö

Xboxin jättipäivitys viilaa sosiaalisuudesta ja saavutuksista kiinnostuneiden arkea

11.11.2016 klo 17.00 | Luettu: 2665 kertaa | Teksti: Markus Mesiä


Microsoft on puskenut eetteriin Xbox Holiday Updaten, joka tuo mukanaan liudan E3-messuilla vilautettuja ominaisuuksia. Päivitykset koskevat Xbox Onea sekä Xbox-applikaatiota niin Windows 10:llä kuin mobiilivempaimillakin.

Keskeisin uudistus koskee ”klubeja”, joissa voi ryhmäytyä samanhenkisten käyttäjien kanssa. Poppoon kesken voi jakaa ja etsiä sisältöä vapaasti.

Eri pelien sivutkin tarjoavat vastaisuudessa suosituksia ja vinkkejä, joten esimerkiksi Gears of War 3:n hubista on bongattavissa Gears of War 4:n sekä Grumpy Older Gamersin poppoot. Ryhmien löytäminen on säädettävissä asetuksilla, joten oman salaryhmän jäsenyys ei niin vain paljastu.

Toinen uudistus on Looking for -ryhmä, jonne voi luoda omilla parametreillään itselleen sopivia peliryhmiä. Asetuksia voi rukata esimerkiksi mikrofonin tarpeellisuuden, pelaajamäärän ja turhan verbaalisen jauhannan suhteen. Keskeisenä tavoitteena on helpottaa Achievementeista kiinnostuneiden keräilyvimmaa.

Onpa päivityspaketin mukana lisäksi Achievement Rarity -ominaisuuskin, joka kertoo saavutuksien statistiikkaa. Vastaisuudessa ei enää tarvitse pähkäillä esimerkiksi sitä, kuinka monta prosenttia peliä pelanneista on saanut kyseisen saavutuksen.

Kokonaisen uudistuslistan nippelitietoineen näkee Xbox Wiren sivuilta. Myös tuore video vie matkalle päivityspaketin saloihin.


V2.fi | Markus Mesiä
< Vielä on reilu vuoro... Eikö perinteinen ker... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova