Tuorein sisältö

Conan Exiles aloittaa tukalan selviytymisen alkuvuodesta

22.11.2016 klo 19.00 | Luettu: 3488 kertaa | Teksti: Markus Mesiä


Avoimen maailman selviytymistoimintateos Conan Exiles saapuu alkuvuodesta. PC-pelaajat pääsevät teoksen early access -vaiheeseen tammikuun viimeisenä päivänä, kun taas Xbox Onen Game Preview -ohjelma polkaistaan liikkeelle kevään aikana.

Kyseessä on nimensä mukaisesti Conanin maailmaan sijoittuva teos, jossa sankari aloittaa tiensä synkän ja väkivaltaisen maailman pohjilta. Uusia taitoja ja esineenluonteja voi opetella niin yksin kuin moninpelissäkin.

Tekijätiiminä hääräävä norjalainen Funcom on tuttu muun muassa tuoreesta The Parkista, Anarchy Onlinesta sekä Dreamfall: The Longest Journeysta.

V2.fi | Markus Mesiä
< Microsoft pahoitteli... Ace Attorney -oikeus... >

Keskustelut (2 viestiä)

KekeTheParpaari

22.11.2016 klo 20.34

Funcom tekeepi myös Age of Conania, joten parpaarihommat on heillä jo hyvin hanskassa :)
lainaa
fly

23.11.2016 klo 18.17

KekeTheParpaari kirjoitti:
Funcom tekeepi myös Age of Conania, joten parpaarihommat on heillä jo hyvin hanskassa :)


joo todella hyvin, tekstuurit ja hahmojen animointi näytti olevan suoraan age of conanista, toivottavasti alkaa tämä paremmin kuitenkin, edellisen conanin gui ja loputkin koodista oli kyllä semmosta paskaa että oksat pois, lisäksi muistui vielä lopullinen syy miksi lopetin age of conanin; koska realistisen moottorin nais hahmojen fysiikka vaati että neitien iskut oli heikompia ja tämän logiikan mukaan sitten vielä sotkettiin mies hahmojenkin iskut niin kiitti hei varkaastani tulikin turha
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova