Tuorein sisältö

Larry Niven mukana uudessa tieteispeliprojektissa

05.03.2008 klo 10.08 | Luettu: 1547 kertaa | Teksti: Matti Lintula


Tieteiskirjailija Larry Niven on julkaissut teoksia jo 60-luvun puolivälistä lähtien. Kuuluisin hänen töistään on Ringworld-saaga. Nyt 69-vuotias Niven on lähtenyt mukaan Alchemic Productionsin peliprojektiin, joka ei perustu Nivenin aiempiin teoksiin vaan sisältää täysin uuden maailman.

Free Fallissa pelaaja astuu avaruusmainarin saappaisiin koko pelin sijoittuessa painovoimattomaan tilaan. Kelluvalla kaivostyöläisellä on käytössään avaruustekniikan insinöörien suunnittelemia työkaluja. Niven on niin kutsutun kovan fiktion kannattaja, jossa erilaisten esineiden toiminnalle on aina olemassa todellinen tekninen peruste. Myös avaruuspuvut ja avaruusalukset ovat alan ammattilaisten suunnittelemia.

Free Fall on vielä varhaisessa kehitysvaiheessa, mutta Alchemic aikoo kehittää pelinsä Xbox 360:lle ja PlayStation 3:lle. Julkaisua saataneen odottaa vielä vähintään vuosi.

Lähde: Kotaku

V2.fi | Matti Lintula
< Sid Meier listasi pe... Undertow-sukeltajat ... >

Keskustelut (2 viestiä)

KapteeniK-di

Rekisteröitynyt 17.04.2007

05.03.2008 klo 10.47

No tätä sitä sitten on odotettu. Niven on aivan ykkönen scifikirjailijana. Tosin hänen novellinsa pysyvät paremmin kasassa kuin pitkät romaanit.

Jos vaan saavat nuo fysiikan lait mukaan peliin samalla tavalla kuin kirjoissa, voi tulla ihan mielenkiintoinen viritys.

Tahdon staasigeneraattorin!
barocon

Rekisteröitynyt 19.02.2008

05.03.2008 klo 21.24

Pidin kovasti Ringworld sarjasta. Tämä peli voisi olla minulle hyvä syy hankkia pelikonsoli.

Kirjoita kommenttiwww.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova