Tuorein sisältö

Steamin käyttäjät valitsevat vuoden pelit - missä pelissä oli vuoden paras maatilan eläimen käyttö?

24.11.2016 klo 15.59 | Luettu: 4643 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Steam-Palkinnot ovat tulossa joulukussa ja Steamin käyttäjät saavat valita omat suosikkinsa mitä moninaisimmissa kategorioissa. Tällä hetkellä sivulla voi nimetä omat ehdokkaansa.

Kategorioita ovat:

"Kestää ajan kulun" -palkinto - Tämä palkinto annetaan pelille, joka on yhtä hyvä tänä päivänä kuin silloin, kun pelasit sitä ensimmäistä kertaa. Uusia pelejä julkaistaan kaiken aikaa, mutta ei sillä väliä... palaat nimittäin aina tämän pariin.

"Mitä? Ei, kun kuorin vain sipuleita" -palkinto - Pelien pelaaminen on hauskaa! Mutta toisinaan pelit ovat paljon muuta, ja ne koskettavat odottamattomalla tavalla. Tämä palkinto juhlistaa niitä pelejä, jotka yllättivät fiiliksesi täysin. Et tosiaankaan aikonut itkeä. Se ei ollut suunnitelmissa. Mutta niin nyt kuitenkin kävi.

"Vielä 5 minuuttia" -palkinto - Huomenna pitäisi herätä ajoissa, ja sinun tosiaankin pitäisi mennä nukkumaan... joten pelaat nyt vain tämän yhden kohdan loppuun ennen kuin painut unten maille. Tämän yhden kohdan vain. Siis seuraavan yhden kohdan. Mitä? Kello on 2.30 yöllä? Tämä palkinto annetaan pelille, joka saa sinut kukkumaan yöt läpeensä.

"Ei oo totta!" -palkinto - Jotkut pelit sulattavat kasvosi (kuvainnollisesti). Ehkä kyseessä oli jokin täysin puun takaa tullut käänne. Tai ehkä pelaaminen osui viisaudenhammaspoistopäivälle. Oli miten oli, tämä peli JÄRISYTTÄÄ MAAILMAASI.

"Eniten halausta kaipaava konna" -palkinto - Jotkut vain toisinaan tarvitsevat halin.

"Peli pelissä" -palkinto - Kinder-munat. Maapähkinävoipatukat. Hillomunkit. Kaikkiin huippujuttuihin on tungettu muuta huippua sisälle. Turduckenin lailla tämä palkinto juhlistaa parasta pelin sisältä löytyvää minipeliä.

"Minusta tämä peli oli cool jo ennen kuin se sai palkinnon" -palkinto -
Tämän pelin takana ei ollut suurta markkinointikoneistoa, mutta onnistuit löytämään sen ja pidit siitä paljon. Ja kerroit siitä kavereillesi. Ja he pitivät pelistä. Ja nyt tuo reipas pikku peli on voittamaisillaan palkinnon, mutta muista - sinähän sen ensimmäisenä löysit.

"Paras maatilan eläimen käyttö" -palkinto
Eläinten ilmaantuminen peleihin yleensä vain parantaa niitä. Tämän palkinnon voittaja on kuitenkin osannut käyttää maatilan eläimiä parhaalla mahdollisella tavalla.

"Emme osanneet ajatella kaikkea" -palkinto - (*nimi vahvistetaan valintakomitean päätöksen perusteella). Hyviä palkintoideoita on yhtä paljon kuin niistä kilvoittelevia pelejä. Joten pyydämmekin Steam-palkintojen valintakomiteaa keksimään oman kategoriansa sekä sille ehdokkaan. Valintakomitean vanhimmat jäsenet käyvät komitean kirjoittamat ehdotukset läpi ja luovat niiden perusteella täysin uuden kategorian.

V2.fi | Manu Pärssinen
< Ghost Recon Wildland... Pokémon Go lisäsi hi... >

Keskustelut (7 viestiä)

reiskaröpönen

24.11.2016 klo 19.17 10 tykkää tästä

""Eniten halausta kaipaava konna" -palkinto
Jotkut vain toisinaan tarvitsevat halin.

Etsi peli, jolle tahdot ehdottaa tätä kategoriaa:"

Oikeasti? Vittu mitä paskaa.
lainaa
efdhvosidfhdis

24.11.2016 klo 19.45

hipsterin on oltava hipsteri
lainaa
Tomaattimies

24.11.2016 klo 21.17 5 tykkää tästä

Nää tuo mieleen ne Tiltin taannoiset "Vuoden korjausliike", "Vuoden lumi" ja "Vuoden setämies" -palkinnot.
lainaa
jerkku

24.11.2016 klo 22.35

Mainittakoon että samalle pelille ei voi ehdottaa kuin yhtä palkintoa. Ainakaan itse en onnistunut.
lainaa
lubroz

25.11.2016 klo 07.38

Kiinnostava kokeiluhan tämä on. Mitä te taas mieltänne pahoitatte? Olisko parempi että mitään uutta ei tehtäisi vaan joka vuosi samat rutiinit läpi?
lainaa
Tölt

25.11.2016 klo 07.48

Tomaattimies kirjoitti:
Nää tuo mieleen ne Tiltin taannoiset "Vuoden korjausliike", "Vuoden lumi" ja "Vuoden setämies" -palkinnot.


"Ihan kuin kulkisi oikeasti Helsingin kaduilla tshtt sh sh sh"
lainaa
dohsfhsod

25.11.2016 klo 18.20

lubroz kirjoitti:
Kiinnostava kokeiluhan tämä on. Mitä te taas mieltänne pahoitatte? Olisko parempi että mitään uutta ei tehtäisi vaan joka vuosi samat rutiinit läpi?


Ei. Mutta valittaminen on Suomen kansallisharrastus
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova