Tuorein sisältö

Final Fantasy kaappaa vapaa-ajan lisäksi melkoisen määrän kovalevytilaa

27.11.2016 klo 17.00 | Luettu: 3563 kertaa | Teksti: Markus Mesiä

Ylihuomenna ilmestyvästä Final Fantasy XV -roolipelistä on vuodettu tietoja julkaisun lähestyessä. Tuorein infopläjäys koskee teoksen vaatimaa kovalevytilaa.

GameSportin uutisen mukaan niin PlayStation 4- kuin Xbox One -versiollakin on kokoa kutakuinkin 50,7GB. Kovalevyllä täytyy olla asennettuna tavaraa 6,6 gigan edestä ennen kuin pääsee hyppäämään Noctiksen ja kumppaneiden matkaan.

Square Enixin roolipelimammutti on lisäksi saamassa julkaisupäivänä merkittävän Crown-päivityksen. Paketin kerrotaan korjaavan ongelmia, päivittävän joitakin asetuksia sekä lisäävän uusia ominaisuuksia, jotka parantavat pelikokemusta.

Noin vuosikymmenen ajan kehityksessä ollut Final Fantasy XV saapuu PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle marraskuun 29. päivä.

V2.fi | Markus Mesiä
< Warhammer: Vermintid... No Man's Skyn päivit... >

Keskustelut (3 viestiä)

Wilbur

28.11.2016 klo 07.23 4 tykkää tästä

Julkaisupäivänä tulee päivitys paketti joka korjaa ongelmia.Siis mitä helkuttia.Miksei näitä pelejä voi tehdä valmiiksi vaan julkaisu päivänä jo korjaillaan.Tämä on mennyt ihan perseilyksi tämä touhu!
lainaa
Liimaletti

28.11.2016 klo 09.56 1 tykkää tästä

Konsolipeleihinkään ei voi julkaisupäivänä luottaa, joten venailen suosiolla muiden pelaajien fiiliksiä pelistä ja peliarvosteluita. Ei hirveä luotto muutenkaan Japanilaisten kykyyn tehdä kunnollista, tämän kokoluokan projektia. Jotain isoja vitutuksia pelissä on taatusti.
lainaa
Hughmungus

28.11.2016 klo 15.14

Omistan molemmat konsolit, mutta odotan silti pc versiota. Ei tässä mikään kiire.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova