Tuorein sisältö

Dinosaurusten sekaan PSVR-lasit päässä ja menoksi

16.12.2016 klo 13.00 | Luettu: 3811 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Jatketaan virtuaalitodellisilla uutisilla. PlayStation Blog paljastaa, että suositusta ARK: Survival Evolved -pelistä ollaan tekemässä virtuaalitodellisuuselämystä PSVR-laseille.

Elämyksen nimi on ARK Park - ja kuvauksen perusteella se on käytännössä kuin vierailu Jurassic Parkiin. Mukana on yli 100 eläinlajia ja erilaisia ympäristöjä. Joidenkin eläinten löytämiseksi pitää suorittaa pulmanratkontaa, joten pelillisyyttäkin on mukana.
V2.fi | Manu Pärssinen
< Patentti paljastaa: ... Kun Cthulhua kutsuta... >

Keskustelut (2 viestiä)

vpishdvfphi

16.12.2016 klo 19.47 1 tykkää tästä

Ratsastetaan lihansyöjädinoilla. Kuulostaa ihan Jurassic Worldilta

Helvetti kun tuollaisen pelin vois ihan oikeasti tehdä sellaisella Morrowind/New Vegas -pelattavuudella ja lopputulos voisi olla älyttömän kova. Äijä on alussa vain luuta ja nahkaa ilman mitään erikoisia varusteita, henki lähtee helposti ja kaikenmaailman taivas-signaalit ja regenit loistavat poissaolollaan

Edelleen SNESin/Genesiksen Jurassic Park oli aika lähellä. Grantilla oli alussa vain "sähköpaimen", heti alussa pystyi lähtemään oikeastaan mihin suuntaan tahansa ja suuri osa dinoista tappoi mut hetkessä jos ei ollut tarkkana ja varovainen. Plus päämäärätöntä haahuilua oli mahdollista harrastaa siinä määrin että huhhuh, mutta kun vihdoin onnistui pakenemaan saarelta niin oli fiilis että vihdoin.

lainaa
MJR2312

Rekisteröitynyt 03.09.2007

17.12.2016 klo 14.49

Hitusen huvittavaa iskeä VR peliin, joka kärsii jo valmiiksi suorituskykyongelmista.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova