Tuorein sisältö

Valve ei taipunut pelipalkintojen Half-Life 3 -painostukseen

21.12.2016 klo 15.00 | Luettu: 9343 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Steamin vuoden pelit -palkintokategorioissa oli monenlaista hassunkurista, kuten "paras maatilan eläimen käyttötapa" -kategoria. Yksi kategoria oli kuitenkin jätetty avoimeksi yleisölle ja sitä masinoitiinkin ahkerasti herättelemään Valvea Half-Life 3:n suhteen.

Monet olivat äänestäneet Half-Life 2:a kategoriaan "peli, joka ansaitsisi jatko-osan", toivoen, että se antaisi Valvelle piston sydämeen tai edes aihetta kommentoida asiaa. Nyt palkintoehdokkaat on julkistettu, eikä Half-Life 2:a tai sen kategoriaa näy listalla. Eikä näy ensimmäistä Half-Lifea, jota oli äänestetty kategoriaan "peli, joka on kestänyt hyvin aikaa".

Valve jopa laajensi yleisön keksimien kategorioiden määrän yhdestä neljään, mutta silti Halffikset eivät mukaan mahtuneet - joko Valve ei halua suosia omiaan tai sitten pelisarja on laskettu haudan lepoon.

Lähde: Eurogamer

V2.fi | Manu Pärssinen
< Civilization VI laaj... DEVS-videosarja esit... >

Keskustelut (7 viestiä)

LateHuominen

Rekisteröitynyt 18.01.2015

21.12.2016 klo 15.32 2 tykkää tästä

Juurikin se pelisarja johon monet toivoisivat jatkoa ei sitä saa. Samaan aikaan kaikenlaiset nhl, ralli, farmaus -pelit saavat uuden version joka vuosi. Ehkä sitä tehdään mitä myydään.
lainaa
alatalon-maikki

21.12.2016 klo 17.10 3 tykkää tästä

Teille putkijuoksusta kiinnostuneille on tarjolla jo codit ja battlefieldit jota tulee joka vuosi, menkää nyt siitä niitä pelaamaan.
lainaa
Liimaletti

21.12.2016 klo 18.46 1 tykkää tästä

LateHuominen kirjoitti:
Juurikin se pelisarja johon monet toivoisivat jatkoa ei sitä saa. Samaan aikaan kaikenlaiset nhl, ralli, farmaus -pelit saavat uuden version joka vuosi. Ehkä sitä tehdään mitä myydään.
Niinpä. Olen jo varma, että Half Life ei enää jatkoa saa (tosin olin kyllä ihan varma Duke Nukem Foreveristäkin, että sitä ei julkaista). Odotukset ovat sille niin kovat, että Valven ei kannata lähteä mainettaan pilaamaan pelillä, mikä saisi kuitenkin vain suurta narinaa aikaiseksi. Ja muutenkin Valvea ei pelien kehittäminen ole enää vuosiin kiinnostanut, joten miksipä niitä enää alkaa tekemään, kun Steam tahkoaa rahaa kirstuun niin tiuhaan, että siitä ei eroon ehdi päästä.
lainaa
Dreakki

21.12.2016 klo 18.48 10 tykkää tästä

Tämä on ehkä yliarvostetuin pelisarja ikinä. Keskivertoja putkijuoksuja olleet molemmat edelliset osat.
lainaa
Markku

21.12.2016 klo 21.59 4 tykkää tästä

Me Akin kanssa ollaan pelattu kovasti Donkey Kong kakkosta - kovasti toivotaan, että löydettäisiin kolmonen jonkun mummon vintillä. Voitaisiin sitten hyvään hintaan kääntää peli pois kääkältä ja siemailla vauhtihirmun pillimehuja.

Terveisin Markku
lainaa
Peliveteraani

22.12.2016 klo 08.54 1 tykkää tästä

alatalon-maikki kirjoitti:
Teille putkijuoksusta kiinnostuneille on tarjolla jo codit ja battlefieldit jota tulee joka vuosi, menkää nyt siitä niitä pelaamaan.

Pitää kyllä paikkansa että HL1 ja HL2 olivat raivostuttavuuteen asti putkijuoksuja, mutta hei: HL1 oli aikanaan todella huima peli, ja HL2:ssa "se juttu" oli tietysti Gravity gun ja kaikki ne fysiikkapuzzlet. Mitä vastaavaa CoD ja BF ovat koskaan tarjonneet?

Ehkäpä syy siihen että HL3:sta ei näy eikä kuulu että Valve haluaisi HL3:n olevan jotain yhtä uutta kun HL2 oli, mutta kun kaikki on FPS:issä jo kokeiltu, ei mieleen vaan tule sellaista it-juttua millä peli olisi ilmiö myös pelillisiltä arvoiltaan eikä vain hypen takia.
lainaa
Wuli

22.12.2016 klo 13.05

EN ole pelannut kyllä half-lifea niinkään, varmaan hl1 jäi puoli väliin joskus aikanaan, kun oli muita pelejä pelattavana. anyway mun mielestä ei tarttis kenenkään painostaa toisten tekemään mitää pelejä, kaikki tulee parhaiten rauhassa ja oman tahdin mukaan, olkoon kyseessä sit vaikka gabelin newelli.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova