Tuorein sisältö

Forza Horizon 3:n päivitysruletista painajaismainen kömmähdysten sarja

04.01.2017 klo 21.00 | Luettu: 3369 kertaa | Teksti: Markus Mesiä


Ihan jokaisella Microsoftin työntekijällä ei ollut onnistunut lomaltapaluu sekä käynnistyminen vuodelle 2017, sillä Forza Horizon 3:n PC-päivityspaketin julkaisu meni kammottavalla tavalla pieleen. Turvallisen paketin sijasta julkaistiin nimittäin teoksen kehitysversio.

Vaikka Playground Gamesin kehittämän avoimen maailman kaahailun dev build -version vuotaminen olisi itsessäänkin ollut ärräpäitä nostattava kömmähdys, painajainen ei päättynyt vielä siihen. 53 gigan päivitys on nimittäin myös korruptoinut joidenkin pelaajien tallennukset.

Päivityspaketti on eilisen julkaisun jälkeen poistettu ja korjattu, mutta osalle vahinko ehti jo tapahtunua. Koneella mahdollisesti olevan PC-version 0.37.2-versio on suositeltavaa poistaa ja asentaa uudelleen. Mikäli päivitettyä versiota on tullut jo pelattua, tallennustiedosto on kuitenkin mitä luultavimmin korruptoitunut.

Lisäksi samaisessa fiaskossa selvisi Porsche-lisäsisältöpaketin saapuminen. Luvassa on tiettävästi ainakin 14 saksalaisfirman menopeliä.

Asiasta uutisoi ensimmäisenä Eurogamer.

V2.fi | Markus Mesiä
< Overwatchin taistelu... Mass Effect Andromed... >

Keskustelut (1 viestiä)

Asko78

05.01.2017 klo 00.59 3 tykkää tästä

Tuli päivitettyä mutta onneksi ei tallennus korruptoitunut :D

Rockstar Car Pack on muuten kiva joka juuri julkaistiin. Etenkin Fordin F-150.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova