Tuorein sisältö

Pelejä mollaavasta Clueless Gamerista tehdään oma televisio-ohjelmansa

06.01.2017 klo 16.00 | Luettu: 4147 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Conan O'Brien on nuoremmankin yleisön suosituin iltaan sijoittuvien talk-show-ohjelmien isäntä Yhdysvalloissa. Varmasti suurelta osin tästä on kiittäminen miehen Youtube-kanavaa ja sen suosituinta osiota, hupsua pelien "arvosteluohjelmaa" Clueless Gameria. Siinä Conan pelailee tulevia tai tuoreita pelejä julkkisten kanssa ja antaa niistä omia huomioitaan, jotka eivät yleensä pelintekijöitä hivele.

Clueless Gamer -osiot on Youtube-kanavan lisäksi näytetty televisiossa osana Conanin iltaohjelmaa, mutta jatkossa ne halutaan nostaa siitä erikseen omaksi showkseen - tosin Varietyn mukaan sille tulisi samalla myös uusi juontaja.

Polygon kertoo, että suosituimmat Clueless Gamer -jaksot ovat saaneet miljoonia katsojia, joten pelifirmat lähettelevät mielellään pelejään Conanin tuomittavaksi.


V2.fi | Manu Pärssinen
< Elite: Dangerousissa... Kesällä julkaistun M... >

Keskustelut (3 viestiä)

Joni

06.01.2017 klo 17.37 10 tykkää tästä

En kato jossei O'brien ole mukana.
lainaa
hipefdvpihsg

06.01.2017 klo 17.39

Clueless Gamer ilman Conania... Mitä aikovatko palkata jonkun Steve Carellin tai Robin Williamsin elämöimään tilalla? Pun.

Toki onhan sitä ennenkin yhden miehet showeja siirretty muille. Yleensä ei ole kovin kauaa kestänyt. Onhan noita Reactioneja maailma täynnä mutta Conan on Conan
lainaa
Liimaletti

07.01.2017 klo 00.47

En kyllä itsekään tajua miten tämä toimii ilman Conania.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova