Tuorein sisältö

Kesällä julkaistun MMO:n palvelimille niskalaukaus

06.01.2017 klo 19.00 | Luettu: 3955 kertaa | Teksti: Markus Mesiä

Verkkoroolipeli Landmark on saapumassa tiensä päähän vain hiukan yli puoli vuotta julkaisunsa jälkeen. Teoksen palvelimet sammutetaan helmikuun 21. päivä.

”Joudumme raskain sydämin kertomaan, että olemme pitkällisen arvioinnin jälkeen päättäneet sulkea Landmarkin pelipalvelimet helmikuun 21. päivä”, kerrotaan pelin kotisivuilla.

Teosta pystyy yhä pelaamaan, mutta oikean rahan ostaminen on tehty jo nyt mahdottomaksi. Mikäli virtuaalilompakkoon jää sulkeutumisen jälkeiselle ajalle hiluja, ovat ne käytettävissä Daybreakin muissa peleissä.

Landmark oli alkujaan nimetty EverQuest Next Landmarkiksi, mutta nimi vaihdettiin maaliskuussa 2014. Teos irtautui EverQuest-lisäosamaineestaan omaksi julkaisuksi, minkä ansiosta se selviytyi rinnalla kehitetyn EverQuest Nextin peruuntumisesta. Peli julkaistiin lopulta kesäkuussa 2016, mutta pelaajien suosio jäi saavuttamatta.

V2.fi | Markus Mesiä
< Pelejä mollaavasta C... Conan on barbaariude... >

Keskustelut (2 viestiä)

cs_bot

Rekisteröitynyt 29.05.2007

06.01.2017 klo 20.52

Hitto, tällä pelillä olisi kyllä ollut potentiaalia, harmi vain ettei sitä hyödynnetty. Pytinkien rakentelu oli kyllä lystikästä puuhaa, mutta kaikki muu siinä ympärillä oli kyllä niin luotaantyöntävän tylsää ja pakkopullaa.
lainaa
Moab

07.01.2017 klo 12.22

Ei mikään ihme, ettei ollut suosittu kun itse ainakin kuulin koko pelistä vasta nyt.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova