Tuorein sisältö

Kas kummaa: äänilisälaitteiden valmistajalta pelinäppis- ja hiiri

10.01.2017 klo 20.25 | Luettu: 2837 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Creative on varsinkin SoundBlaster -nimikkeensä kautta tunnettu lähinnä kuulokkeista, kaiuttimista, äänikorteista ja sen sellaisesta. Vieraillessamme viime syksynä Techbrief-tapahtumassa esillä (vaan ei esiteltävinä) oli vähän erikoisempiakin Creative-tuotteita ja nyt ne on lehdistötiedotteen muodossa julkistettu: Creativelta on nimittäin tulossa pelinäppäimistö Vanguard K08 (aluksi vain USA-näppäinasettelulla) sekä pelihiiri Siege M04.

– Creative on ollut mukana kuvioissa jo tietokonepelaamisen alkuvaiheista lähtien, ja äänituotteemme ovat jo vuosikymmeniä tarjonneet pelaajille etulyöntiaseman huolehtimalla yksityiskohtaisesta äänentoistosta. Voittamiseen tarvitaan kuitenkin muutakin kuin vain tarkkaa korvaa – pitää myös pystyä reagoimaan nopeasti ja oikein. Tämä sai meidät pohtimaan, miksi keskittyisimme vain äänilaitteisiin, Creativen Long Chye Low perustelee.Siege M04:n ominaisuuksia: Säädettävä herkkyys (200–12 000), 1 000 Hz:n päivitysnopeus, 7 täysin ohjelmoitavaa painiketta, reaktiivinen valaistusjärjestelmä. Hintaluokka 80 euroa.

Vanguard K08:n ominaisuuksia: Erikoisvalmisteiset ja kestävät Omron-kytkimet, aktivointietäisyys vain 1,5 mm ja koko näppäinliike vain 3,5 mm, 26 näppäimen samanaikainen rekisteröiminen ja haamupainallusten ehkäisy, reaktiivinen valaistusjärjestelmä. Hintaluokka 180 euroa.
V2.fi | Manu Pärssinen
< NVidian tehopeli-PC:... Taisteluun viikinkiv... >

Keskustelut (1 viestiä)

ReactiveLapsi

11.01.2017 klo 00.35

Tosi luovaa toimintaa. Reagoi ärsykkeisiin nopeammin!
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova