Tuorein sisältö

Pelimaratoni keräsi yli 2 miljoonaa hyväntekeväisyyteen ja teki taikoja Super Nintendolla

16.01.2017 klo 11.00 | Luettu: 3285 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Viime viikon kestänyt Awesome Games Done Quick -hyväntekeväisyysmaratoni rikkoi kaikki ennätyksensä ja keräsi syöpätutkimukselle yli 2,2 miljoonaa dollaria katsojien lahjoituksista. Erinomaisen kunnioitettava saavutus!

Edellisten kertojen tapaan maratonissa nähtiin huikeita pelien nopeussuorituksia sekä jokavuotinen suosikki TASbot, eli alkuperäisiä retropelikonsoleita näppäinpainalluksia ja erilaisia kikkoja hyödyntämällä hakkeroiva ja uudelleen ohjelmoiva 'robotti'. Nytkin se venyi uskomattomiin suorituksiin: Super Nintendon kautta muun muassa seurattiin Super Mario 64:n pikapelausta ja osallistuttiin monen käyttäjän Skype-videokeskusteluun.

TASbottailut voi katsoa alta ja tapahtuman Youtube- sekä Twitch-kanavilta löytyy roppakaupalla muutakin katsottavaa.
V2.fi | Manu Pärssinen
< Steampunkillaan vaku... Nintendon Reggie lup... >

Keskustelut (1 viestiä)

Czerwony

Rekisteröitynyt 11.04.2007

16.01.2017 klo 16.10

PCFn painotus on ennaltaehkäisemisessä ja valistus- ja opetustyössä, joten tosta 2.2 miljoonasta menee vain osa tutkimukseen.

Järkyttävä summa rahaa, Bandai Namcon lahjoittama setti ( https://gamesdonequick.com/tracker/prize/1471 ) avasi rahahanat siinä vikana iltana ja hyvin sitä rahaa sateli loppuun asti: Yli puolet potista tuli vikan vuorokauden aikana.
Muokannut: Czerwony 16.01.2017 klo 16.13 lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova