Tuorein sisältö

Steampunkillaan vakuuttanut Sunless Sea tekee uuden alustavaltauksen

15.01.2017 klo 17.00 | Luettu: 2920 kertaa | Teksti: Markus Mesiä


PC:llä kehuja kerännyt Sunless Sea on saamassa uuden auringonnousun. Tekijätiimi Failbetter Games on kertonut teoksen saapuvan iOS-tableteille kevään aikana.

Käännöstyöstä vastaa BlitWorks, joka on aiemmin huseerannut muun muassa Bastionin ja Don't Starven mobiilikäännösten kanssa. Sunless Sean tablettiversion kerrotaan sisältävän kaikki aiemmat päivitykset viimeisintä Zubmariner-laajennusta lukuun ottamatta.

Steampunkahtavaan tunnelmaan luottavan teoksen pyörittämiseen vaaditaan iOS8+-käyttöjärjestelmä. Tuetut laitteet ovat iPad Pro, iPad Air, iPad Air 2 sekä näitä kehittyneemmät versiot.

Sunless Sea on lisäksi saamassa jatkoa. Tekijöiden aikomus on käynnistää Kickstarter Sunless Skies -teoksen tiimoilta helmikuun alussa.

V2.fi | Markus Mesiä
< Titanfall: Frontline... Pelimaratoni keräsi ... >

Keskustelut (1 viestiä)

zxcv

15.01.2017 klo 18.05

Tykkään Sunless Sean ideasta ja ulkoasusta, mutta itse pelaaminen ei vaan napannut. Joka valikossa ja tienmutkassa näet nipun vaihtoehtoja joita ei koskaan pysty tutkimaan (et ainakaan samalla hahmolla kovin montaa), ennen kuin löydät jonkun tavaran jostain tuhannen mutkan kautta, helvetin hitaan seilaamisen jälkeen. Siis jos hyvin käy etkä kuole RNG-shittiin. Kirjoituksen laatu on sentään viihdyttävää, vaikka ainoana ajatuksena tuntuu olevan "Uuu, kaikki on niin oikullista ja omituista, aaa".
lainaa

Kirjoita kommentti
V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova